Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Revlon Professional Equave Instant Sun Protection Detangling Conditioner 100 Ml
2.990 Ft
Menny.:db

Revlon Professional Equave Instant Sun Protection Detangling Conditioner 100 Ml

2.990 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.050 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Leírás

Nyári hajban maradó kondicionáló spray.  Széles spektrumú UVA/UVB szűrőket tartalmaz, amelyek extra védelmet nyújtanak a nyári hónapokban. Segít megvédeni a hajat a nap káros hatásaitól. Oldja, revitalizálja és hidratálja a hajszálakat.  Nincs szükség kiöblítésre.

A napnak kitett haj haj hajlamos elveszíteni vitalitását és kiszáradni. Ez az UV-védelemmel ellátott, erőteljes hajvégápoló segít egy extra védőréteget biztosítani a napsugárzás okozta károsodások ellen. A praktikus, 100 ml-es, útközben is használható méretnek köszönhetően tökéletesen alkalmas arra, hogy a forró nyári napokon a bőröndödben szállítsd.

Legfontosabb előnyök: Ez az UV-védelemmel ellátott erős hajvégápoló segít extra védelmet nyújtani a napsugárzás okozta károk ellen.

100% RPET-ből készült palack.

Használata: Minden használat előtt rázza fel és olvassza össze a két termékfázist, így begyújtva a kinetikus energiát, amely felébreszti a formula teljes potenciálját. Ez az összeolvadás felszabadítja a DUAL ACTION erőteljes teljesítményét, amely a hajat azonnal kibogozhatóvá, védetté és a szokásos hajápolásra készé teszi.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.