pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Silhouette szupererős hajlakk 500ml /Fekete/

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Silhouette termékcsalád

Schwarzkopf Silhouette szupererős hajlakk 500ml /Fekete/

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A SILHOUETTE – PURE szupererős tartást adó formulája mikrofinomságú réteggel vonja be a hajszálakat a hosszantartó hatásért. Nem nehezíti el a hajat. Gyorsan szárad. Nem ragad. Könnyen kifésülhető a hajból.

SILHOUETTE Lágy formulák, láthatatlan tartás Magas minőségű, tisztított aktív összetevők és vékony, mikroméretű filmképző hatóanyagok, amelynek köszönhetően: • Egyenletes és fényes eloszlás • A haj nem nehezedik el • A haj megtartja a természetes textúráját és ragyogását A végeredmény: hosszan tartó, mégis láthatatlan tartás.

Főbb előnyök

  • Szupererős tartást biztosít, miközben megőrzi a haj csodálatos ragyogását és vitalitását
  • Hosszantartó és erős hatás, a haj elnehezítése nélkül
  • Gyorsan szárad, nem ragad
  • Könnyen kifésülhető a hajból

Használat módja

Kb. 30 cm távolságról permetezzük a száraz hajra. Rövid ideig tartó permetezéssel használjuk.

Figyelmeztetés

Veszély. Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Szembe ne kerüljön.

Összetevők

Dimethyl Ether,Alcohol denat.,Aqua (Water, Eau),Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer,Aminomethyl Propanol,Parfum (Fragrance),Benzoic Acid,Benzyl Alcohol,Methyl Benzoate,Sodium Salicylate

3.490 Ft


Cikkszám: 9469

 

db