pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Silhouette szupererős hajhab 200ml /Fekete/

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Silhouette termékcsalád

Schwarzkopf Silhouette szupererős hajhab 200ml /Fekete/

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A SILHOUETTE – PURE Super Hold Hajhab Szupererős tartást biztosít, miközben megőrzi a haj ragyogó fényét. Könnyen kifésülhető a hajból.SILHOUETTE Lágy formulák, láthatatlan tartás Magas minőségű, tisztított aktív összetevők és vékony, mikroméretű filmképző hatóanyagok, amelynek köszönhetően: • Egyenletes és fényes eloszlás • A haj nem nehezedik el • A haj megtartja a természetes textúráját és ragyogását A végeredmény: hosszan tartó, mégis láthatatlan tartás.

Főbb előnyök

  • Szupererős tartást biztosít, miközben megőrzi a haj csodálatos ragyogását és vitalitását
  • Hosszantartó és erős hatás, a haj elnehezítése nélkül
  • Könnyen kifésülhető a hajból
  • Könnyen szétoszlatható

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Alcohol denat.,Butane,Propane,VP/VA Copolymer,Polyquaternium-11,Cetrimonium Chloride,Isobutane,Parfum (Fragrance),Phenoxyethanol,Caprylyl Glycol,Benzyl Alcohol,Methyl Benzoate

Használat módja

Használat előtt jól rázza fel. Használat közben a szórófejet tartsa fejjel lefelé. Törölközőszáraz hajon alkalmazza. Bármilyen hajszárítási technika esetén használható.

Figyelmeztetés

Az edényben túlnyomás uralkodik. Napfénytől védendő. Nem érheti 50 °C hőmérsékletet meghaladó hő. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Gyermekektől elzárva tartandó. Használat előtt olvassa el a címkén közölt információkat. Csak jól szellőztetett helyen használható. Szembe ne kerüljön.

2.490 Ft


Cikkszám: 9466

 

db