pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Bonacure Soothing fejbőrnyugtató sampon 200ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Bonacure termékcsalád /Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis

Schwarzkopf Bonacure Soothing fejbőrnyugtató sampon 200ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

StemCodeTM Complex: Segít a fejbőr megfelelő működésének helyreállításában, az újonnan növő haj optimális minőségéért. B5-vitamin (Panthenol): Hidratálja a hajat és segít kiegyenlíteni a fejbőr nedvesség tartalmát. Allantoin: Segít nyugtatni a fejbőrt és csillapítani az irritációt Glicerin: Hidratálja a hajat és a fejbőrt Hidrolizált keratin: Segít a hajszerkezet megerősítésében.

Főbb előnyök

  • A fejbőr száraz és érzékeny, ami viszkető, feszítő érzéssel jár.
  • Gyengéden, de hatékonyan tisztít.
  • Segít megnyugtatni, egyensúlyba hozni és hidratálni a fejbőrt.
  • Biztosítja az újonnan növő haj optimális minőségét.

Technológia

StemCodeTM Complex Technology A Stem Protect biztosítja a tartósan egészséget hajat és fejbőrt: a hajhagyma sejtjei körül védőpajzsot képez a fejbőr és a haj jövőbeli állapotának biztosításáért. Vitaminokkal dúsítva a fejbőr mély méregtelenítésért és egyensúlyának visszaállításáért: azonnal visszaállítja a fejbőr egyensúlyát és védőrétegét. Kifejezetten fejbőrproblémák kezelésére (érzékeny fejbőr, zsírosodás, korpásodás, hajhullás).

Használat módja

Nedves hajba dolgozzuk be, majd öblítsük ki.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cocamidopropyl Betaine,Sodium Laureth Sulfate,Coco-Glucoside,Sodium Chloride,Propylene Glycol,Hydrolyzed Rice Extract,Hydrolyzed Soybean Extract,Panthenol,Allantoin,Glycerin,Hydrolyzed Keratin,Parfum (Fragrance),Caprylyl/Capryl Glucoside,Sodium Benzoate,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Citric Acid,Polyquaternium-10,PEG-120 Methyl Glucose Dioleate

2.990 Ft


Cikkszám: 9394

 

db