pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Natural Styling Regeneráló és védő permet 200 ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád

Schwarzkopf Natural Styling Regeneráló és védő permet 200 ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Keratint és speciális, kationos összetevőket tartalmazó formulája kiegyenlíti a haj porozitását és védi a hajat a dauer szolgáltatás alatt, a tökéletes eredményért.

Dobd fel göndör fürtjeidet A hagyományos tartós hullámmal készült frizurák ideje lejárt. Most meg tudod szépíteni a hullámos, göndör, becsavart és betekert hajú vendégeidet, mivel a mai tartós hajformázó termékek tökéletesen támogatják az általad készített frizurákat, a lágy hullámoktól a hosszan tartó göndör fürtökig. A Schwarzkopf NATURAL STYLING ehhez olyan termékválasztékot kínál, mellyel mindenféle stílust kialakíthatsz, amit csak szeretnél.

Főbb előnyök

  • Normál hajtípusra
  • Kiegyensúlyozó hatású keratinnal
  • Kisimítja a kutikula rétegeit
  • Kiegyenlíti a haj porozitását és védi a hajat a dauer szolgáltatás alatt.

Használat módja

Használat előtt alaposan felrázandó. Törölközőszáraz hajra vigyük fel különös figyelemmel a porózus területekre. Fésüljük át. Ne öblítsük ki.

Előkezelő permet.

Figyelmeztetés

Napfénytől védendő. Szembe ne kerüljön. KIZÁRÓLAG SZAKIPARI HASZNÁLATRA.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Alcohol denat.,Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Hydrolyzed Collagen,Hydrolyzed Keratin,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Amodimethicone,Propylene Glycol,Phenoxyethanol,Polyquaternium-37,Parfum (Fragrance),Panthenol,Lactic Acid,Sodium Methylparaben,Trideceth-12,Linalool,Hexyl Cinnamal,Cetrimonium Chloride,Limonene,Citronellol,Geraniol,Alpha-Isomethyl Ionone

2.490 Ft


Cikkszám: 8948

 

db