pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

SCHWARZKOPF IGORA VARIO BLOND Plus Szőkítőpor 450g Új Csomagolás

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Igora Royal előhívók és szőkítőporok

SCHWARZKOPF IGORA VARIO BLOND Plus Szőkítőpor 450g Új Csomagolás

A kép csak illusztráció!

Termék információk

IGORA VARIO BLOND PLUS Powder Lightener szőkítőpor – 7 színmélységig terjedő világosítást és pontos semlegesítő teljesítményt biztosít. A Fibre Bond Technológia segítségével kötéseket képez a hajszerkezetben, ezáltal csökkenteve a haj későbbi töredezését. Az IGORA ROYAL Olaj-Színelőhívó Emulzióval használjuk (3%/ 6%/ 9%*). *9% csak fejbőrrel nem érintkező felhasználásra.

IGORA Üdvözlünk az IGORA világában! Az első Schwarzkopf Professional hajszínváltoztató márka, melyet színspecialisták fejlesztettek fodrászok számára, hogy segítségével valóra válthassák álmaik hajszínét. Az IGORA termékek és szolgáltatások kombinációjával kiemelkedően egyedi hajszíneket készíthetsz. A magával ragadó márka mindent kezedbe ad, a harmonikus natúr árnyalatoktól kezdve, a bűbájos és izgalmas divatárnyalatokig. Az IGORA a magas teljesítményt, a friss inspirációt és az igazi partnerkapcsolatot képviseli.

Főbb előnyök

  • Magas teljesítményű szőkítőpor kötéserősítő Fibre Bond Technológiával a tökéletes világosító eredményekért melírozáskor és teljes szőkítéskor egyaránt
  • 7 színmélységig terjedő világosítás és maximális semlegesítő teljesítmény a hideg pigmenteknek köszönhetően
  • Porzásmentes por állag
  • A legtisztább szőke színek köszönhetően az Anti-Sárga Hatásnak

Technológia

aZ IGORA Vario Blond Fibre Bond Technológiát tartalmaz. Az aktív hatóanyagok behatolnak a hajba és védőréteget képeznek a haj kötései körül. Ennek „testőr funkciónak“ köszönhetően, a hajban a legtöbb kötés túléli a világosítást és a haj megőrzi erejét és rugalmasságát. Az Anti-Sárga Hatás a legtisztább eredményt biztosítja a mattító hatóanyagoknak és az anti-vörös pigmenteknek köszönhetően, amelyek hatékonyan semlegesítik a meleg árnyalatokat.

Használat módja

KEVERÉS: Keverjünk össze 35 g kék porzásmentes szőkítőport 70 ml (1:2) IGORA Oil Developer Olaj-Színelőhívó Emulzióval 3%/10 Vol., 6%/20 Vol. vagy 9%/30 Vol. míg finom krémes állagot nem kapunk. ALKALMAZÁS: Összekeverés után azonnal vigyük fel a terméket a hajra. Az egyenletes termékfelvitel és a megfelelő termékmennyiség biztosítja a legegyenletesebb világosító eredményt. Óvatosan és egyenletesen vigyük fel vékony leválasztásokban, száraz, meg nem mosott hajra, a tarkónál kezdve. HATÓIDŐ: 20-45 perc, a haj textúrájától, a használt színelőhívótól és a kívánt eredménytől függően. Ne használjunk külső hőhatást - szárító búra, klimazon - a hatóidő csökkentése érdekében. KIÖBLÍTÉS: A hatóidő letelte után langyos vízzel alaposan öblítsük ki a hajból, majd mossuk meg a hajat FIBREPLEX Samponnal és ápoljuk FIBREPLEX No.2 Bond Sealer termékkel. További hajkötés erősítő termékek csökkenthetik a szőkítőpor teljesítményét.

Figyelmeztetés

BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK: Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha vendége: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Védőkesztyű viselése kötelező! Gyermekek elől gondosan elzárandó. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után szorosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Csak jól szellőztetett helyen használható. Sérült hajon ne használja. HA HAJFESTÉS/ SZŐKÍTÉS SORÁN A VENDÉGÉNÉL váratlanul reakciók mutatkoznak (pl. égés, kiütés) azonnal és alaposan öblítse le a terméket langyos vízzel és hagyja abba a hajfestést/szőkítést. Mielőtt újra használná a festéket/szőkítőt, keressen fel egy orvost, és az ő utasításai szerint járjon el. HA A HASZNÁLAT UTÁN VAGY A RÁKÖVETKEZŐ NAPOKBAN váratlan reakciók mutatkoznak, mint viszketés, kiütés, szem/arc duzzadás, hólyagosodás, AZONNAL FORDULJON ORVOSHOZ ÉS LÉPJEN KAPCSOLATBA A FORGALMAZÓVAL. FIGYELMEZTETÉSEK: Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, melyek komoly szemirritációt és lehetséges tartós szemsérülést okozhatnak. Amennyiben a színelőhívó vagy a hajfesték keveréke szembe kerül, azonnal mossa ki bő, langyos vízzel, forduljon orvoshoz és lépjen kapcsolatba a forgalmazóval. Amennyiben vendége vagy Ön kontaktlencsét visel a hajszínváltoztatás során, és a készítmény szembe kerül, először a kontaktlencsét kell a szemből eltávolítani, majd azonnal mossa ki a szemét bő, langyos vízzel, és forduljon orvoshoz. A terméket ne lélegezze be vagy nyelje le. Kerülje a felesleges érintkezést a fejbőrrel. A terméket ne használja előzőleg hennával vagy fémsót tartalmazó festékkel festett hajon. Használat előtt minden fém eszközt távolítson el a hajból és tartsa távol azokat a használat teljes időtartama alatt. Ne használjon fém eszközöket. Ne lépje túl a hatóidőt.

Összetevők

Sodium Silicate,Potassium Persulfate,Ammonium Persulfate,Magnesium Carbonate Hydroxide,Sodium Persulfate,Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale),Sodium Metasilicate,Cellulose Gum,Tetrasodium EDTA,Silica,Succinic Acid,Calcium Stearate,Hydroxyethylcellulose,Arginine,Sodium Hexametaphosphate,Lysine HCl,Parfum (Fragrance),Geraniol,CI 77007 (Ultramarines)

7.490 Ft


Cikkszám: 8917

 

db