pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Natural Styling Classic dauervíz 1 1000 ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád

Schwarzkopf Natural Styling Classic dauervíz 1 1000 ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A hidratáló Hydrowave Technológiát és Hidrolizált Selyemfehérjét tartalmazó formulának köszönhetően a Natural Styling Classic dauervíz tökéletesen formázott, hosszan tartó göndör tincseket és hullámokat, valamint akár 12 hétig tartó puha tapintású hajat biztosít.

Dobd fel göndör fürtjeidet A hagyományos tartós hullámmal készült frizurák ideje lejárt. Most meg tudod szépíteni a hullámos, göndör, becsavart és betekert hajú vendégeidet, mivel a mai tartós hajformázó termékek tökéletesen támogatják az általad készített frizurákat, a lágy hullámoktól a hosszan tartó göndör fürtökig. A Schwarzkopf NATURAL STYLING ehhez olyan termékválasztékot kínál, mellyel mindenféle stílust kialakíthatsz, amit csak szeretnél.

Főbb előnyök

  • Normál hajra
  • Az akár 12 hétig tartó, határozott göndör fürtökért
  • Hajazonos Hidrolizált Keratinnal
  • A hidratáló Hydrowave Technológiát és Hidrolizált Selyemfehérjét tartalmazó formulának köszönhetően a Natural Styling Classic dauervíz tökéletesen formázott, hosszan tartó göndör tincseket és hullámokat, valamint akár 12 hétig tartó puha tapintású hajat biztosít.

Használat módja

DAUERVÍZ 1 – Ellenálló haj Aloe Verát tartalmaz a haj természetes nedvességtartalmának megőrzéséért. Hajazonos Hidrolizált Keratinnal. 1. Vizsgálat: Vizsgáljuk meg a hajtípust és válasszuk ki a megfelelő terméket. 2. Előkészítés: Mossuk meg a hajat, de kerüljük a fejbőr erőteljes masszírozását. Felcsavarás előtt törölközővel szárítsuk meg a hajat. Egyenlítsük ki a haj porozitását Natural Styling Hydrowave Pre-Treatment Balance előkezelő permet hajhosszakra és hajvégekre történő felvitelével, majd fésüljük át. Ne öblítsük ki. 3. Felcsavarás: A kívánt módon végezzük el a felcsavarást. Soha ne nedvesítsük elő a hajat dauervízzel. A kontúrvonalat védjük meg vattával. 4. Hatóidő: Normál-enyhén porózus hajon*/max. 30% melírozott hajarány esetén: 15-20 perc hőhatás nélkül, 10 perc műanyag sapkában 45°C hő alatt. A maximális hatóidőt ne lépjük túl. 5 percen keresztül öblítsük le a hajat meleg vízzel. Törölközővel itassuk fel a hajról a nedvességet meggyőződve arról, hogy minden felesleges nedvességet felitattunk. 5. Semlegesítés: Mindig használjuk a Natural Styling Semlegesítőt és kövessük a használati utasításban foglaltakat. *Az első tincs tesztet a minimális hatóidő elteltével végezzük el. Nagyon porózus haj esetében ajánlott a tartós hullám szolgáltatás előtt elvégezni a tincs tesztet.

Figyelmeztetés

Figyelem: Ne használjuk a Natural Styling dauervizet fémtartalmú hajfestékkel színkezelt haj esetén. Ne használjuk dauervízre allergiás személyeken. Ne használjuk irritált fejbőrön vagy sérült bőrfelületen. Dauervíz: tioglikolátot tartalmaz. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki bő vízzel és forduljon orvoshoz. Kerülje a bőrrel való közvetlen érintkezést. Védőkesztyű viselése kötelező! Gondosan kövesse a használati utasításban megadottakat. Gyermekek elől gondosan elzárandó. KIZÁRÓLAG SZAKIPARI HASZNÁLATRA.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Ammonium Thioglycolate,Ammonium Bicarbonate,PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether,Hydrolyzed Keratin,Disodium Cocoyl Glutamate,Ammonium Hydroxide,Hydroxyethylcellulose,Propylene Glycol,Etidronic Acid,Polyquaternium-6,Hydrolyzed Wheat Protein,Aloe Barbadensis Leaf Extract,Sodium Chloride,Parfum (Fragrance),Linalool,Hexyl Cinnamal,Limonene,Citronellol,Isopropyl Alcohol

5.990 Ft


Cikkszám: 8886

 

db