pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Natural Styling Fixáló 1000 ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Hydrowave termékcsalád

Schwarzkopf Natural Styling Fixáló 1000 ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Semlegesítő hatást biztosít az elkészült frizura lezárásához és hosszantartó tartást ad a göndör fürtöknek és a hullámoknak. Kiválóan alkalmas, hogy alapos és egyenletes semlegesítést nyújtson a 0-1 szintű NATURAL STYLING termékekhez.

Dobd fel göndör fürtjeidet A hagyományos tartós hullámmal készült frizurák ideje lejárt. Most meg tudod szépíteni a hullámos, göndör, becsavart és betekert hajú vendégeidet, mivel a mai tartós hajformázó termékek tökéletesen támogatják az általad készített frizurákat, a lágy hullámoktól a hosszan tartó göndör fürtökig. A Schwarzkopf NATURAL STYLING ehhez olyan termékválasztékot kínál, mellyel mindenféle stílust kialakíthatsz, amit csak szeretnél.

Főbb előnyök

  • Pontos semlegesítő hatás a frizura lezárásához
  • Hosszantartó tartást nyújt a göndör fürtöknek és a hullámoknak
  • Kiválóan alkalmas, hogy alapos és egyenletes semlegesítést nyújtson bármely 0-1 szintű NATURAL STYLING termékekhez.

Használat módja

A Natural Styling dauervíz hatóidejének leteltével alaposan öblítsük ki a dauervizet a hajból 5 percen át. Minden egyes hajcsavaróról itassuk fel a felesleges vizet. Öntsünk kb. 100 ml Natural Styling Semlegesítőt egy műanyag tálkába. A tarkónál kezdve vigyük fel a Natural Styling Semlegesítő mennyiségének 2/3-át minden egyes hajcsavaróra, majd hagyjuk hatni 5 percig. Távolítsuk el a hajcsavarókat anélkül, hogy túl kifeszítenénk a hajat, majd vigyük fel a semlegesítő maradék 1/3-át a hajhosszakra és a hajvégekre. Hagyjuk hatni további 5 percig. Meleg vízzel minimum 5 percen át öblögessük a hajat, hogy az összes semlegesítőt eltávolítsuk.

Figyelmeztetés

Hidrogén-peroxidot tartalmaz. Figyelem: Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítse ki bő vízzel. Védőkesztyű viselése kötelező! Gondosan kövesse a használati utasításban megadottakat. Gyermekek elől gondosan elzárandó. Kizárólag szakipari használatra.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Hydrogen Peroxide,Cocamine Oxide,Phosphoric Acid,Polyquaternium-6,Cetrimonium Chloride,Methylparaben,Parfum (Fragrance),Linalool,Hexyl Cinnamal,Limonene,Citronellol

3.990 Ft


Cikkszám: 8884

 

db