pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

WELLA COLOR TOUCH Előhívó 1.9% 1000ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Oxidációs emulziók /Wella Color Touch előhívók

WELLA COLOR TOUCH Előhívó 1.9% 1000ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A Wella Professionals Color Touch Intensiv-Emulsion oxidáló krém a Wella Professionals Color Touch Deep Browns, Pure Naturals, Rich Naturals és a Vibrant Reds hajfestékekkel való keverésre van. 

Alkalmazása: Használjon kesztyűt. A Color Touch-ot mosott, hajszárítóval szárított hajra alkalmazza. Erősebb szín érdekében száraz hajra vigye fel.

Hatóidő: 20 perc hő hatása nélkül (15 perc színes/máshogyan kémiailag kezelt hajra). 

Hatóidő: hő hatásával (Climazon2): 15 perc (10 perc színes/máshogyan kémiailag kezelt hajra). Ha kell, a hatóidőt 10 percel meg lehet hosszabbítani. Tövek festése Csak a tövekre alkalmazza. A hajszín egyesítése a haj teljes hosszában a hajvégekig. 

A haj teljes hosszán alkalmazza a Color Touch hajfestéket. Utólagos hatóidő: 5 perc. Utólagos ápolás: Hatóidő után a hajat alaposan mossuk meg meleg vízzel.

 Színes hajra való Wella Professionals Brilliance vagy SP Color Save samponnal mossa meg haját. Ha neutralizálni vagy fixálni szeretné a hajszínét, használja a Wella Professionals vagy Color Save Emulsion festés utánni kúrát.

Összetevők: 

Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Lanolin Alcohol, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Salicylic Acid, Phosphoric Acid, Disodium Phosphate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Etidronic Acid, Tocopherol

3.590 Ft


Cikkszám: 8837

 

db