pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Scharzkopf Bonacure Root Activating sampon 250ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Bonacure termékcsalád /Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis

Scharzkopf Bonacure  Root Activating sampon 250ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Karnitin-tartrát: Hozzájárul a gyorsabb sejtosztódáshoz. Taurin: Serkenti a hajnövekedéshez szükséges folyamatok működését és stimulálja a fejbőrt. Echinacea kivonat: Támogatja az aktív összetevőket és javítja a hajminőséget. B5-vitamin (Panthenol): Hidratálja a hajat, nyugtatja a fejbőrt és segít kiegyenlíteni a nedvességtartalmát.

Főbb előnyök

  • A haj egyre ritkább, a hajszálak gyengék és erőtlenek.
  • Kíméletesen tisztít és aktiválja a hajhagymákat.*
  • 6 hét után csökkenti a nem betegségből eredő hajhullást.
  • Javítja a haj minőségét és vitalitását.

Technológia

StemCodeTM Complex Technology A Stem Protect biztosítja a tartósan egészséget hajat és fejbőrt: a hajhagyma sejtjei körül védőpajzsot képez a fejbőr és a haj jövőbeli állapotának biztosításáért. Vitaminokkal dúsítva a fejbőr mély méregtelenítésért és egyensúlyának visszaállításáért: azonnal visszaállítja a fejbőr egyensúlyát és védőrétegét. Kifejezetten fejbőrproblémák kezelésére (érzékeny fejbőr, zsírosodás, korpásodás, hajhullás).

Használat módja

Nedves hajba dolgozzuk be, majd öblítsük ki.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Sodium Laureth Sulfate,Disodium Cocoamphodiacetate,Carnitine,Sodium Chloride,Taurine,Panthenol,Hydrolyzed Keratin,Tartaric Acid,Echinacea Purpurea Extract,Sodium Benzoate,Laureth-2,Parfum (Fragrance),Polyquaternium-10,PEG-7 Glyceryl Cocoate,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Salicylic Acid,Citric Acid,Benzyl Salicylate,Propylene Glycol

3.490 Ft


Cikkszám: 8689

 

db