pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf BC Root Activating haj aktiváló szérum 100ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Bonacure termékcsalád /Schwarzkopf Bonacure Scalp Genesis

Schwarzkopf BC Root Activating haj aktiváló szérum 100ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Karnitin-tartrát: Hozzájárul a gyorsabb sejtosztódáshoz. Taurin: Serkenti a hajnövekedéshez szükséges folyamatok működését és stimulálja a fejbőrt. Echinacea kivonat: Támogatja az aktív összetevőket és javítja a hajminőséget. B5-vitamin (Panthenol): Hidratálja a hajat, nyugtatja a fejbőrt és segít kiegyenlíteni a nedvességtartalmát.

Főbb előnyök

  • A haj egyre ritkább, a hajszálak gyengék és erőtlenek.
  • A samponnal kombinálva aktiválja a hajhagymákat.
  • 7 hét után csökkenti a nem betegségből eredő hajhullást.
  • Javítja a haj minőségét és vitalitását.

Technológia

StemCodeTM Complex Technology A Stem Protect biztosítja a tartósan egészséget hajat és fejbőrt: a hajhagyma sejtjei körül védőpajzsot képez a fejbőr és a haj jövőbeli állapotának biztosításáért. Vitaminokkal dúsítva a fejbőr mély méregtelenítésért és egyensúlyának visszaállításáért: azonnal visszaállítja a fejbőr egyensúlyát és védőrétegét. Kifejezetten fejbőrproblémák kezelésére (érzékeny fejbőr, zsírosodás, korpásodás, hajhullás).

Használat módja

BC Scalp Genesis Root Activating Serum. 6 hétig alkalmazzuk a Root Activating Serumot, és használjuk naponta a Root Activating Densifying Foam volumennövelő habot a dúsabb hatás érdekében. Használjuk ez idő alatt végig a sampont is. Naponta kétszer használjuk, részletekben felvíve a fejbőrre. Egyenletesen oszlassukel. Hagyjuk rajta.  Az aktív hajtüszők aránya megnő.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Alcohol denat.,Propylene Glycol,Echinacea Purpurea Extract,Taurine,Carnitine,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Parfum (Fragrance),Tartaric Acid,Panthenol,Sodium Hydroxide,Benzyl Salicylate,Hydrolyzed Keratin,Linalool,Coumarin,Benzyl Alcohol,Alpha-Isomethyl Ionone,Geraniol,Phenoxyethanol,Potassium Sorbate

4.490 Ft


Cikkszám: 8683

 

db