pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

TIGI SERIAL BLONDE - KONDICIONÁLÓ SÉRÜLT SZŐKE HAJRA 400ML

Főoldal/Webáruház /TIGI /Tigi Bed Head /Tigi Bed Head Ápolók /Tigi Szőke hajra

TIGI SERIAL BLONDE - KONDICIONÁLÓ SÉRÜLT SZŐKE HAJRA 400ML

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Színerősítő formula, szakemberek által tervezve és használva. A szalon színvonalú eredmények és élmények elérése otthon is lehetséges! Ha szeretted a Bed Head Dumb Blonde sampont, imádni fogod a Serial Blonde-ot!

A Bed Head színápoló termékei Színvédő Technológiával lettek megalkotva, hogy ápolják és újjáélesszék a vegykezelt hajat, amellett, hogy erősítik a szín ragyogását. A Bed Head Serial Blonde Kondicionáló segít visszaállítani a festett szőke hajat brilliáns, legjobb állapotába. Segít újjáépíteni a sérült hajszerkezetet, erősíteni a szőke színt és meggátolni a szöszösödést és a szálló hajszálakat. Emellett hidratál, puhít és kondicionál. Az egészséges és erős szőke hajért! Egzotikus trópusi illatú. a sampon és kondicionáló palackjaink 50%-a újrahasznosított műanyagból készült és minden hajápoló termék palackja és pumpája teljes mértékben újrahasznosítható és szelektív hulladékként gyűjthető.

Dimethicone - védi és kondicionálja a hajat, így az egészségessé és erőssé válik.
Kondicionáló komplex - hidratál, puhít, kondicionál.
Antistatikus hatóanyag - megakadályozza a szöszösödést és a szálló hajszálakat.
Aminosavak - az erős haj protein építőelemei.
Protein keverék - megerősíti és strukturálja a haj proteinjeit. 

Nagyszerű természetes és festett szőke hajra egyaránt.
Használat: Vigyük fel a kondicionálót nedves hajra a hajhossz közepétől a hajvégekig, hagyjuk hatni 3-5 percig, majd öblítsük le. Maszkként is használható: hagyjuk hatni 5-10 percig. A tökéletes eredményért használjuk a Serial Blonde Sampon után. 

Összetétele: WATER (AQUA/EAU), CETEARYL ALCOHOL, CETYL PALMITATE, GLYCERIN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, LACTIC ACID, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, FRAGRANCE (PARFUM), DIMETHICONE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, ARGININE, LYSINE HCL, POLYURETHANE-39, DIPROPYLENE GLYCOL, HYDROLYZED KERATIN, HYDROLYZED MILK PROTEIN, SODIUM BENZOATE, DISODIUM EDTA, AMODIMETHICONE, PHENOXYETHANOL, PEG-7 PROPYLHEPTYL ETHER, PROPYLENE GLYCOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, PHENYLPROPANOL, PROPANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, YELLOW 5 (CI 19140), YELLOW 6 (CI 15985)

 

3.690 Ft


Cikkszám: 8416

 

db