pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Professional Chroma ID - Pearl Silver Color Mask 9.5-1 300ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Chroma ID színező pakolás /Megújult! Schwarzkopf Professional Chroma ID Color Mask 300ml

Schwarzkopf Professional Chroma ID - Pearl Silver  Color Mask 9.5-1 300ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A Chroma ID Express Bonding Color Maszkok immár 14 árnyalatból álló áramvonalas választékban kaphatók, amelyek mindegyike 100%-ban keverhető, végtelen keverési lehetőséget és végtelen sokoldalúságot biztosítva a szalonban. Az akár 15 mosásig tartó, és mindössze 10 percet vesz igénybe a kifejlesztése, a Chroma ID tökéletes a gyors, alacsony elkötelezettségű színszolgáltatásokhoz.

A továbbfejlesztett CHROMA ID formula lágy, krémes állagú, amely lehetővé teszi az egyszerű és gyors felvitelt, valamint vegán és PETA-tanúsítvánnyal rendelkezik.

Chroma ID: Express Color Services

A Schwarzkopf Professional Chroma ID Express Bonding Color maszkjai három kulcsfontosságú szalonon belüli színszolgáltatásra nyújtanak választ:

  • EXPRESS COLOUR PLAY – tökéletes azoknak az ügyfeleknek, akik alacsony elkötelezettségű módot keresnek a színváltásra. A fodrászok választhatnak a teljes fejre festett alkalmazás vagy a szabadkézi elhelyezés közül, hogy merész színekkel és személyre szabott árnyalatokkal játsszanak.
  • EXPRESS SZÍNEUTRALIZÁLÁS – világosabb alappal a nemkívánatos sárgaréz tónusokat a szőkéken és a barnákon is száműzi, hűvösen és frissen tartva a színt.
  • EXPRESS COLOR FRISSÍTÉS – ideális az egy vagy két szinten kifakult hajhoz. Ez a szolgáltatás felfrissíti és finomítja a középhosszúságot és a hajvégeket, hogy helyreállítsa a vibrációt és fenntartsa az optimális hajkondicionálást.
  • Az Integrate FibreBond technológia intenzív ápolást biztosít, erősíti a szerkezeti kötéseket és helyreállítja a sérüléseket, simává és kondicionálttá teszi a hajat.
  • Az Low Salt Technology javítja a szín áthatolását és fedettségét azáltal, hogy maximalizálja a haj rendelkezésére álló pigmentet.
  • A Panthenol mély ápolást biztosít, lezárja a külső kutikulát az egészséges megjelenésért, hihetetlen fényességgel.

7.490 Ft


Cikkszám: 31138

 

db