pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

AKCIÓ! Alfaparf ColorWear Hajszinező 60ml 9 MRC

Főoldal/Webáruház /Alfaparf /ALFAPARF MILANO ColorWear

AKCIÓ! Alfaparf ColorWear Hajszinező 60ml  9 MRC

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Növényi cukorból származó, arginin alapú lúgosító komplexet tartalmaz, amely lehetővé teszi a legelterjedtebb, leggyakrabban használt kémiai lúgosítók (ammónia és MEA) helyettesítését. Az arginin 100%-ban természetes eredetű aminosav, amely nagyon hasonlít a hajban lévő fehérje szerkezetére. Ammónia-, MEA (etanolamin)-, PPD-, alkohol- és szilikonmentes.

Természetes eredetű, részlegesen erjesztett olajok keveréke, tápláló, antioxidáns, védő és anti-frizz hatással. Kamélia magolajat, édesmandula olajat, argán olajat, zöld tea magolajat és napraforgó olajat tartalmaz.

Innovatív textúrájú krém, melynek egyszerű a felvitele és a lemosása. A felvitel során nem csepeg. Olyan szabadalmaztatott emulgeáló komplexet tartalmaz, amely lehetővé teszi az egységes felvitelt, és így a homogén színeredményt.

A COLOR WEAR ammónia-, és PPD mentes szín a színben hajszínező, amely a legigényesebb vendégek számára lett kifejlesztve.
- 1:1 keverési arányban 100%-os, 1:2 keverési arányban 60%-os őszhajfedést biztosít.
- kiváló a porózus hajhoz
- 15 volumenes aktivátor használatával, normál és vékony hajszálú hajon egy árnyalatig világosít
- ideális a visszapigmentáláshoz, a nem kívánatos szín és árnyalat korrigálásához
- szőkített haj tonalizálásához a keverési arány 1 rész Color Wear hajszínező és 2 rész 5 volumenes Color Wear aktivátor. Ezzel a keverékkel teljes biztonságban tonalizálhatjuk a különböző technikával szőkített hajat: melír, ombre, balayage, shatush stb.

990 Ft


Eredeti ár: 2.490 Ft

Cikkszám: 30700

 

db