pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Scharzkopf OSIS Thrill gumikrém 100 ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf OSIS+ megújult termékcsalád

Scharzkopf OSIS Thrill gumikrém 100 ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Az összes hajtípus kiemeléséhez kifejlesztett OSiS Thrill egy közepes tartású, elasztikus rostszálakat tartalmazó gumi, amely újraformázható leválasztást és extra fényt kölcsönöz, továbbá megszelídíti a szálló tincseket.

OSiS+ Az OSiS+ az egyik legkreatívabb frizura-alapú styling termékcsalád, mely kitolja a hajformázás határait. A magas teljesítményű, innovatív kínálat különleges állagú termékei képessé tesznek teljesen egyedi hajstílusok megalkotására. Az OSiS+ inspirációja a holnap trendjeit viszi a szalonba, még mielőtt felkapottá válnának.

Főbb előnyök

  • Közepes tartás/++
  • Fényt és definiáltságot biztosít
  • Formázható, rugalmas hajszerkezet
  • Megszelídíti a göndör hajat és csökkenti szálló hajszálakat

Használat módja

Vigyél fel egy kis mennyiséget az ujjaid segítségével nedves vagy száraz hajra. Formázd igény szerint.


Aqua (Water, Eau),Isopropyl Myristate,Oleth-10,Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer,Petrolatum,Cera Carnauba (Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cire de Carnauba),Stearic Acid,Palmitic Acid,Butylene Glycol,Ceteth-2,Parfum (Fragrance),Aminomethyl Propanol,Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax, Cire Microcristalline),Phenoxyethanol,Benzyl Alcohol,Sorbitan Caprylate,Paraffin,PEG-45M,Linalool,Ethylhexylglycerin,Benzoic Acid,Tropolone,Limonene,Alpha-Isomethyl Ionone,Tocopherol,Methyl Benzoate,Ethyl Benzoate,CI 17200 (Red 33)
 

2.990 Ft


Cikkszám: 30573

 

db