pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

TIGI SERIAL BLONDE - SAMPON SÉRÜLT SZŐKE HAJRA 970ML

Főoldal/Webáruház /TIGI /Tigi Bed Head /Tigi Bed Head Ápolók /Tigi Szőke hajra

TIGI SERIAL BLONDE - SAMPON SÉRÜLT SZŐKE HAJRA 970ML

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Színerősítő formula, szakemberek által tervezve és használva. A szalon színvonalú eredmények és élmények elérése otthon is lehetséges! Ha szeretted a Bed Head Dumb Blonde sampont, imádni fogod a Serial Blonde-ot! 

A Bed Head színápoló termékei Színvédő Technológiával lettek megalkotva, hogy ápolják és újjáélesszék a vegykezelt hajat amellett, hogy erősítik a szín ragyogását. A Bed Head Serial Blonde Sampon segít visszaállítani a festett szőke hajat brilliáns, legjobb állapotába. Segít újjáépíteni a sérült hajszerkezetet, megelőzni a jövőbeli sérüléseket és fenntartani az egészséges szőke hajszínt. Mélytisztító hatással bír, táplálja, puhítja a hajat, így az friss, egészséges és szösztelen marad. Egzotikus trópusi illat. a sampon és kondicionáló palackjaink 50%-a újrahasznosított műanyagból készült és minden hajápoló termék palackja és pumpája teljes mértékben újrahasznosítható és szelektív hulladékként gyűjthető.

Fibre Active - behatol a a haj rostjaiba és újrarendezi a sérült haj proteinjeit, így az egészséges kinézet fenn tud maradni.
Kondicionáló komplex - hidratál, puhít, kondicionál.
Benzophenone - UV szűrő.
Hydrolysed Keratin - a haj fő protein összetevője, ami meggátolja a szöszösödést, és könnyen kezelhetővé teszi a hajat. 

Nagyszerű természetes és festett szőke hajra egyaránt! 
Használat: Dolgozzuk nedves hajunkba a sampont, majd öblítsük le. A tökéletes eredményért folytassuk a Serial Blonde Kondicionálóval.

Összetétele: WATER (AQUA/EAU), SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, GLYCERIN, POTASSIUM CHLORIDE, DIMETHICONOL, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM BENZOATE, GLYCOL DISTEARATE, GLUCONOLACTONE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, SODIUM CHLORIDE, ACRYLATES/BEHENETH-25 METHACRYLATE COPOLYMER, CITRIC ACID, TEA-DODECYLBENZENESULFONATE, SODIUM SULFATE, COCAMIDE MEA, ARGININE, TREHALOSE, HYDROLYZED MILK PROTEIN, LAURETH-23, HYDROLYZED KERATIN, LYSINE HCL, DISODIUM EDTA, PEG-45M, PHENOXYETHANOL, BENZOPHENONE-4, MAGNESIUM CARBONATE, SODIUM LAURYL SULFATE, SILICA, PPG-9, MICA (CI 77019), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), BLUE 1 (CI 42090), RED 33 (CI 17200), YELLOW 6 (CI 15985).

5.490 Ft


Cikkszám: 30370

 

db