pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Igora Vibrance 4-33 60ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Igora Vibrance hajszínező /Schwarzkopf IGORA VIBRANCE hajszínezők

Schwarzkopf Igora Vibrance 4-33 60ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A semleges-hideg színirányú IGORA VIBRANCE Cools 4-33 tartós hajszínező ideális a meleg mellékárnyalatok semlegesítéséhez és bármely színváltoztató technikához használható. Az Activator System lehetővé teszi a fodrászok számára, hogy válasszanak a gyors zselés és a precízebb krémes állagú felvitel között, míg a Moisture Protecting Complex akár 100%-kal több azonnali fényt* és megerősített hajvédelmet biztosít.

Főbb előnyök

  • Hidratáló tartós hajszínező, semleges-hideg színiránnyal
  • Akár 50%-os ősz haj fedéssel
  • Optimális semlegesítés minden alapon
  • Akár 100%-kal több azonnali fény*

Technológia

Az IGORA VIBRANCE színváltoztató termékek titka a Moisture Protecting Complex és az AQUAXYL® Technológia, amely megőrzi a haj optimális nedvességszintjét a cukormolekulák és vitaminok erejével. Az innovatív technológia kontroll alatt tartja a haj belső hidratáltsági szintjét, egyúttal stabilizálja a hajrostok belső szerkezetét - ezáltal megvédi a hajat a töredezettségtől és megfelelő alapot szolgáltat az egyenletes színeredményekhez. A B3 és B5 vitaminokkal gazdagított alkoholmentes formula megóvja a hajfelszínt, hogy az egészségesen ragyoghasson.

Használat módja

A tartós hajszínezőt 1:1 arányban keverjük az 1.9% 6 Vol erősségű IGORA VIBRANCE Aktiváló folyadékkal a zselés vagy a 4% (13 Vol) és 1.9% (6 Vol) erősségű IGORA VIBRANCE Aktiváló folyadékkal a krémes állagért. Mindig viselj védőkesztyűt, és a formulát száraz hajra vigyük fel. Vékonyszálú hajon: mindig az arcot és nyakat keretező kontúrra vigyük fel utoljára. A hatóidő letelte után egy kis meleg vízzel habosítsuk fel, gyengéden masszírozzuk el, majd öblítsük addig, amíg nem ereszt több színt. Mossuk meg a hajat a Bonacure Color Freeze vagy Fibre Clinix Vibrancy samponokkal, majd stabilizáljuk a Schwarzkopf Professional HAIR SEALER-rel. A részletes információkért és a pontos hatóidőért kérjük, töltse le a használati útmutatót.

Figyelmeztetés

Kizárólag professzionális használatra. A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük, mindig olvasd el és tarts be az utasításokat. A terméket 16 év alatti személyek nem használhatják. Az ideiglenes „fekete henna” tetoválások növelhetik az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. Ne használja a terméket, ha: – bőrkiütései vannak az arcán vagy érzékeny, irritált vagy sérült a fejbőre – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt a hajfestést követően – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt az ideiglenes „fekete henna” tetoválást követően Gyermekektől távol tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha ez mégis megtörténne, azonnal öblítse ki. Szemöldök és szempilla festéséhez nem használható. A felvitelt követően alaposan öblítsük ki. Mindig viselj védőkesztyűt. A használt termékről ajánlott nyilvántartást vezetni esetleges jövőbeli igény esetére (árnyalat száma, vonalkód).

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Ethanolamine,Propylene Glycol,N,N-Bis(2-Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate,PEG-12 Dimethicone,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,6-Methoxy-2-Methylamino-3-Aminopyridine HCl,Sodium Sulfite,PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether,Xylitylglucoside,2,7-Naphthalenediol,Parfum (Fragrance),Niacinamide,Panthenol,HC Yellow No. 2,Anhydroxylitol,Resorcinol,Xanthan Gum,Etidronic Acid,Sulfuric Acid,Xylitol,Glucose

2.300 Ft


Cikkszám: 30322

 

db