pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Igora Royal Hajfesték 6-23 60ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Igora Royal /Schwarzkopf Igora Royal Hajfesték

Schwarzkopf Igora Royal Hajfesték 6-23 60ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A semleges-hideg színirányt biztosító IGORA ROYAL Cools 6-23 tartós festékkrém ideális a meleg mellékárnyalatok semlegesítéséhez és akár 70%-os ősz haj fedést biztosít. A lenyűgöző hatékonyságú IGORA ROYAL-formula magas pigmenttartalmú mátrixokat tartalmaz a legtisztább színirányok, tincshű eredmények, élénk végeredmény és hatékony fedés érdekében - tökéletes választás az összes színváltoztató technikához.

Főbb előnyök

  • Tartós festékkrém, semleges-hideg színiránnyal
  • Optimális semlegesítés minden alapon
  • Tincshű színeredmények
  • 70%-ig terjedő ősz haj fedés

Technológia

Az IGORA ROYAL High Definition Technológia magas minőségű pigment mátrixokat használ a legtisztább tónusok, a tincshű eredmény, intenzív színek és a maximális ősz haj fedés eléréséhez. A lipidhordozók megkönnyítik a pigmentek hajba hatolását, és a hajfelszín lezárásán keresztül hosszan tartó színlerakódást biztosítanak. A VÉGEREDMÉNY: ÉLÉNK ÉS TINCSHŰ EREDMÉNYEK

Használat módja

A tartós festékkrémet 1:1 arányban keverjük a 3% |10 Vol., 6% | 20 Vol. vagy 9% | 30 Vol. erősségű IGORA ROYAL Olaj Színelőhívóval. Mindig viseljen védőkesztyűt, és használjon Schwarzkopf Professional Skin Protect bőrvédő krémet a kontúrvonal védelméhez. Az első felvitel során hagyj 2 cm távolságot a kontúrvonaltól. A túlzott pigmentáció elkerüléséhez a semlegesítő árnyalatot utoljára vidd fel erre a területre. Hatóidő: 30-45 perc Habosítsuk fel, majd öblítsük ki alaposan. Mossuk meg a hajat a Bonacure Color Freeze vagy Fibre Clinix Vibrancy samponokkal, majd stabilizáljuk a Schwarzkopf Professional HAIR SEALER-rel. Kérjük, további információért olvassa el a használati utasítást.

Figyelmeztetés

Kizárólag professzionális használatra. A hajfestékek súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Kérjük, mindig olvasd el és tarts be az utasításokat. A terméket 16 év alatti személyek nem használhatják. Az ideiglenes „fekete henna” tetoválások növelhetik az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. Ne használja a terméket, ha: – bőrkiütései vannak az arcán vagy érzékeny, irritált vagy sérült a fejbőre – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt a hajfestést követően – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt az ideiglenes „fekete henna” tetoválást követően Gyermekektől távol tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha ez mégis megtörténne, azonnal öblítse ki. Szemöldök és szempilla festéséhez nem használható. A felvitelt követően alaposan öblítsük ki. Mindig viselj védőkesztyűt. A használt termékről ajánlott nyilvántartást vezetni esetleges jövőbeli igény esetére (árnyalat száma, vonalkód).

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Ammonium Hydroxide,Glyceryl Stearate SE,Ceteareth-20,Octyldodecanol,Sodium Laureth Sulfate,Sodium Cetearyl Sulfate,Toluene-2,5-Diamine Sulfate,Oleic Acid,Parfum (Fragrance),Glycerin,Ethanolamine,Resorcinol,Carbomer,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Sodium Sulfite,Polyquaternium-39,Potassium Hydroxide,1,3-Bis-(2,4-Diaminophenoxy) Propane HCl,m-Aminophenol,Sodium Sulfate,Linoleamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate,2-Amino-4-Hydroxyethylaminoanisole Sulfate,Linalool,Propylene Glycol,6-Methoxy-2-Methylamino-3-Aminopyridine HCl,HC Yellow No. 2,Sodium Benzoate,Moringa Oleifera Seed Extract (Moringa Pterygosperma Seed Extract),Chlorphenesin,Citric Acid,Methylparaben,Ethylparaben,Benzyl Alcohol,CI 77891 (Titanium Dioxide)

2.300 Ft


Cikkszám: 30318

 

db