pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Good Bye Orange sampon 300ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Blond Color Wash

Schwarzkopf Good Bye Orange sampon 300ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A Schwarzkopf Professional Goodbye Orange egy magasan pigmentált semlegesítő hajsampon azonnali árnyaló hatással, a sárga és vörös melléktónusok ellensúlyozása és semlegesítése érdekében. Kíméletesen tisztít és kötéserősítő technológiával tartalmaz. Hajalap: középbarna-sötétszőke Vegán formula.

Főbb előnyök

  • Középbarna-sötétszőke hajalapon semlegesíti a narancs és vörös melléktónusokat
  • Megakadályozza a hideg tónusok fakulását sötétebb hajalapon
  • Segít hosszabb ideig fenntartani a hideg tónusok intenzitását a szalonlátogatások között
  • Gyorsan és könnyen felvihető a fejmosónál

Technológia

A kék és zöld direkt festékanyagot tartalmazó pigmentkombináció ellensúlyozza a nem kívánt narancs és vörös melléktónusokat, miközben gyengéden tisztítja a hajat. 4.5 pH kémhatású a hatékony és tartós eredmény érdekében.

Használat módja

Vigyük fel, mint egy sampont nedves hajra és hagyjuk a hajban maximum 5 percig* a használt technikától függően. A színeredmények és tartósságuk a haj állapotától és a hatóidőtől függően változhat. Használat után alaposan öblítsük ki a hajból. Védőkesztyű viselése kötelező! Óvja ruházatát, a felületeket és bőrét a foltoktól és az elszíneződéstől. **Szükség esetén növeljük a hatóidőt az erősebb pigmentáló hatáshoz.

Figyelmeztetés

Védőkesztyű viselése kötelező! Óvja ruházatát, a felületeket és bőrét a foltoktól és az elszíneződéstől. Gyermekek elől gondosan elzárandó.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cocamidopropyl Betaine,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,Coco-Glucoside,Sodium Chloride,Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,PEG-120 Methyl Glucose Dioleate,Sclerocarya Birrea Seed Oil,Panthenol,Polyquaternium-10,Parfum (Fragrance),PEG-7 Glyceryl Cocoate,Caprylyl/Capryl Glucoside,Citric Acid,Sodium Benzoate,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Glycol Distearate,Coconut Acid,Laureth-4,Hydrogenated Castor Oil,Magnesium Citrate,Succinic Acid,Basic Blue 124,Lactic Acid,Propylene Glycol,Benzyl Alcohol

3.490 Ft


Cikkszám: 30203

 

db