pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf BLOND ME Premium Clay lightener lift 7 -agyagos szőkítőpor 350 gr Készlethiány!!

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Blond Me hajfesték, előhívó, szőkítő /Schwarzkopf BlondMe színelőhívó és szőkítőpor

Schwarzkopf BLOND ME Premium Clay lightener lift 7 -agyagos szőkítőpor 350 gr Készlethiány!!

A kép csak illusztráció!

Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

A BLONDME első prémium agyag alapú szőkítője, integrált kötéserősítő technológiával a fokozott precizitásért és a gyönyörű, ragyogó szőke haj biztosításáért: alkosd meg egyszerűen a modern, természetes hatású szőke lookot szabadkézi technikával! Prémium, soft-to solid (lágyból-szilárd) formulája kemény réteget képez a haj felszínén, lehetővé téve, hogy a szőkítő megtartsa belül a nedvességét miközben kifejti teljes szőkítő teljesítményét.
A BLONDME az első hajkötés erősítő színváltoztató és hajápoló márka kifejezetten szőkék számára. Biztonságosan elérhető szőke színeredményeket nyújt és átfogóan ismeri a szőkék összes egyedi igényét, legyen szó akár egy személyre szabott hajszínről vagy a tökéletes szőke hajszín eléréséről és megtartásáról.

Főbb előnyök

  • Fehér, csökkentett porzású agyag alapú szőkítőpor szabadkézi technikákhoz
  • Egyszerű és precíz felvitel
  • Akár 7 színmélységnyi világosítás - alkalmazható 3 és 8 közötti hajalapokon
  • Integrált kötéserősítő technológia

Technológia

Prémium, soft-to-solid (lágyból szilárd) formulája kemény réteget képez a haj felszínén, lehetővé téve, hogy a szőkítő megtartsa belül a nedvességét miközben kifejti teljes szőkítő teljesítményét.

Összetevők:Magnesium Carbonate Hydroxide,Potassium Persulfate,Kaolin,Ammonium Persulfate,Sodium Persulfate,Zea Mays (Corn) Starch,Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale),Sodium Metasilicate,Xanthan Gum,Magnesium Oxide,Succinic Acid,Disodium EDTA,Arginine,Lysine HCl
Használat módja

Elkészítés: A kívánt mennyiségű port keverjük össze 6, 9 vagy 12%-os BLONDME Prémium Színelőhívó Emulzióval krémes állagúra. Változó keverési arány: 1:1.5-től 1:2-ig. Hatóidő: 20–45 perc. Ne használjunk külső hőhatást - szárító búra, klimazon - a hatóidő csökkentése érdekében. Felvitel: Közvetlenül bekeverés után vigyük fel száraz hajra, használat előtt ne mossuk meg a hajat. Megfelelő termékmennyiséget oszlassunk szét egyenletesen a legjobb színkiegyenlítés érdekében. Alposan öblítsük le a hajat és ápoljuk a megfelelő BLONDME Hajkötés Erősítő Samponnal, Hajbalzsammal és Pakolással.

Figyelmeztetés

Különösen fontos volt a termékfejlesztés során, hogy csökkentett porzású terméket állítsunk elő. Fejbőrrel nem érintkezhet. Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha vendége: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Védőkesztyű viselése kötelező! Gyermekek elől gondosan elzárandó. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után szorosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Csak jól szellőztetett helyen használható. Sérült hajon ne használja. HA HAJFESTÉS/ SZŐKÍTÉS SORÁN A VENDÉGÉNÉL váratlanul reakciók mutatkoznak (pl. égés, kiütés) azonnal és alaposan öblítse le a terméket langyos vízzel és hagyja abba a hajfestést/szőkítést. Mielőtt újra használná a festéket/szőkítőt, keressen fel egy orvost, és az ő utasításai szerint járjon el. HA A HASZNÁLAT UTÁN VAGY A RÁKÖVETKEZŐ NAPOKBAN váratlan reakciók mutatkoznak, mint viszketés, kiütés, szem/arc duzzadás, hólyagosodás, AZONNAL FORDULJON ORVOSHOZ ÉS LÉPJEN KAPCSOLATBA A FORGALMAZÓVAL. FIGYELMEZTETÉSEK: Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, melyek komoly szemirritációt és lehetséges tartós szemsérülést okozhatnak. Amennyiben a színelőhívó vagy a hajfesték keveréke szembe kerül, azonnal mossa ki bő, langyos vízzel, forduljon orvoshoz és lépjen kapcsolatba a forgalmazóval. Amennyiben vendége vagy Ön kontaktlencsét visel a hajszínváltoztatás során, és a készítmény szembe kerül, először a kontaktlencsét kell a szemből eltávolítani, majd azonnal mossa ki a szemét bő, langyos vízzel, és forduljon orvoshoz. A terméket ne lélegezze be vagy nyelje le. Kerülje a felesleges érintkezést a fejbőrrel. A terméket ne használja előzőleg hennával vagy fémsót tartalmazó festékkel festett hajon. Használat előtt minden fém eszközt távolítson el a hajból és tartsa távol azokat a használat teljes időtartama alatt. Ne használjon fém eszközöket. Ne lépje túl a hatóidőt.

8.490 Ft


Cikkszám: 30076