pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Tigi Bed Head Straighten out anti-frizz serum 100 ml

Főoldal/Webáruház /TIGI /Tigi Bed Head /Tigi Hajformázók

Tigi Bed Head Straighten out anti-frizz serum 100 ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Straighten Out Serum - Szöszösödésgátló szérum 100 ml

Használat: Vigyük fel alig nedves hajra a hajtövektől a hajvégekig. Fésűvel oszlassuk el a haj egészén egyenletesen, majd szárítsuk ki hajszárító és hajkefe segítségével, a tökéletes simaság megtartásához vasaljuk át.

Hőre keményedő polimerek - a párának ellenálló, egyenes és sima hajat biztosít.
Kondicionáló hatóanyagok  - lesimítják a haj kutikuláját, hogy extra fényes legyen és megvédik a hajat a szöszösödéstől.
Glicerin - hidratálja és fényesíti a hajat.

Tulajdonságai: Párataszító, hővédő, simító krém. Akár 48 órán keresztül biztosít szuper fényes simaságot még 98% -os páratartalom esetén is.

 Nyári gyümölcsös illatú

Könnyű, nem zsíros és nem ragadós formulájú hajformázó termék, amely csodálatos fényességet kölcsönöz a hajnak anélkül, hogy elnehezítené.

 Ez a szérum intenzív göndörödésgátló/anti-frizz és antisztatikus hatást biztosít a rakoncátlan tincsek hatékony kisimításához, megszünteti a nedvesség okozta göndörödést és az esztétikátlan volument, és hidratálttá, selymessé és puhává teszi a hajat.

Összetevők: water (aqua/eau), pvm/ma copolymer, polyimide-1, phenoxyethanol, fragrance (parfum), cyclopentasiloxane, guar hydroxypropyltrimonium chloride, acrylic acid/vp crosspolymer, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, caprylyl glycol, sodium polyacrylate, glycerin, tetrasodium edta, disodium edta, peg-4 dilaurate, peg-4 laurate, iodopropynyl butylcarbamate, peg-4, amyl cinnamal, benzyl salicylate, citral, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, limonene, linalool.

 

4.490 Ft


Cikkszám: 29837

 

db