pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Bonacure Clean Balance mélytisztitó sampon 250ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Bonacure termékcsalád /Schwarzkopf Bonacure Clean Balance termékek

Schwarzkopf Bonacure Clean Balance mélytisztitó sampon 250ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A SLS/SLES-szulfátoktól, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes mélytisztító hajsampon a Bonacure Clean Balance kínálatából bármely hajtípuson használható. Eltávolítja a terméklerakódásokat és szennyeződéseket, a haj frissnek és egészségesnek hat. Vegán hajtermék.
Főbb előnyök

  • Gyengéden, mégis alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt
  • Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket és terméklerakódásokat
  • Használható a haj kémiai beavatkozásokra való előkészítéséhez is
  • Vegán formula*

Technológia

Fejlett technológiai megoldás, a vegán ápoló komplex, vegán keratin alternatíva és a tokoferol erejével. A Bonacure Volume Boost Clean Balance kiemelkedő komplex egyik hatóanyaga a tokoferol, amely hatékonyan veszi fel a harcot a szabadgyökök ellen, illetve képes alaposan megtisztítani a hajat és védelmet nyújtani a szennyeződések ellen.
Használat módja

A hajsampont hetente egyszer használja. Vigye fel és dolgozzon egy kis mennyiséget a nedves hajba. Alaposan öblítse ki, szükség esetén ismételje meg.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki! Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cocamidopropyl Betaine,Lauryl Glucoside,Sodium Lauroyl Methyl Isethionate,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,Sodium Chloride,Sodium Methyl 2-Sulfolaurate,Tocopheryl Acetate,Soy Amino Acids,Wheat Amino Acids,Serine,Threonine,Arginine HCl,Parfum (Fragrance),Sodium Benzoate,Disodium 2-Sulfolaurate,Citric Acid,Sodium Methyl Isethionate,Phenoxyethanol,Lauric Acid,Coconut Acid,Sodium Sulfate,C12-18 Fatty Acids Methyl Esters,Zinc Laurate,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Sodium Laurate,Linalool,Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Alpha-Isomethyl Ionone,Propylene Glycol,PEG-120 Methyl Glucose Dioleate,Menthol,Benzyl Alcohol,Sodium Hydroxide,Potassium Sorbate

2.990 Ft


Cikkszám: 29545

 

db