pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue regeneráló hajpakolás 200ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Bonacure termékcsalád /Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue termékek

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue regeneráló hajpakolás 200ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Egy regeneráló pakolás a Bonacure Repair Rescue-tól, amely intenzíven regenerálja és táplálja a sérült hajat. A szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes formula regenerálja a haj belső szerkezetét és rugalmasságát, anélkül hogy elnehezítené a hajat. Vegán* hajtermék.FEJLETT BŐRÁPOLÁSI TECHNOLÓGIÁK MOST HAJÁPOLÁSRA IS Ahogy a bőrápoló termékeknek, úgy a hajápolási termékeknek is mindent hajtípust különbözőképpen kell kezelniük, figyelembe véve annak tulajdonságait. A Schwarzkopf Professional Laboratóriuma a BC Bonacure-ban egyesítette a legjobb bőrápolási technológiákat. Szalon szépségű haj minden vendég számára a szalonban és otthon is.

Főbb előnyök

  • Intenzíven regenerálja és táplálja a sérült hajat a töredezés csökkentésének érdekében.
  • Kisimítja a haj felszínét
  • Hosszan tartó kondicionáló hatás az akár 85%-kal fésülhetőbb hajért
  • Vegán formula

Technológia

Fejlett technológiai megoldás, a vegán ápoló komplex, vegán keratin alternatíva és az arginin erejével. Ha a hajat káros hatások, úgymint kémiai eljárások, hő, UV-sugarak és szabadgyökök érik, a kutikula töredezetté válhat vagy akár el is tűnhet, védtelenül hagyva a hajrostokat. A haj rendszerint két szinten károsodik: mély szerkezeti hézagok keletkeznek a kortexben, amelyek gyengítik a haj szerkezetét, míg a kutikula egyenetlenné és durvává válik. Idővel nő a haj töredezésének és gubancosodásának esélye, a haj elveszíti a természetes esését, puhaságát és fényét. A Bonacure Repair Rescue titka a Cell Equalizer Technológia és az arginin kombinációja, amivel az elmúlt három év alatt keletkezett sérülések is visszaállíthatóak. A hajat apró részenként állítja helyre és egy reaktív, súrlódásgátló pajzzsal védi. A haj azonnal és láthatóan regenerált, erős, életteli, lenyügőző fényes és puha lesz.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Behenamidopropyl Dimethylamine,Glycerin,Isopropyl Myristate,Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Citric Acid,Arginine,Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Soy Amino Acids,Wheat Amino Acids,Serine,Threonine,Arginine HCl,Phenoxyethanol,Parfum (Fragrance),Behentrimonium Chloride,Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Ceteareth-20,Ethylhexylglycerin,Isopropyl Alcohol,Linalool,Limonene,Benzyl Alcohol,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate

Használat módja

A regeneráló pakolást törölközőszáraz hajra vigye fel, és dolgozza el, majd 10 perc elteltével alaposan öblítse ki.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Gyermekektől elzárva tartandó.

4.490 Ft


Cikkszám: 29522

 

db