pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue regeneráló sampon 500ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Bonacure termékcsalád /Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue termékek

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue regeneráló sampon 500ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Egy ápoló sampon a Bonacure Repair Rescue-tól sérült hajra, amellyel garantált a hosszan tartó ápolás. SLS-/SLES-szulfátoktól*, szilikonoktól, mesterséges színezékektől mentes; a haj elnehezítése nélkül regenerálja a haj belső szerkezetét és rugalmasságát. Vegán** hajtermék.

FEJLETT BŐRÁPOLÁSI TECHNOLÓGIÁK MOST HAJÁPOLÁSRA IS Ahogy a bőrápoló termékeknek, úgy a hajápolási termékeknek is mindent hajtípust különbözőképpen kell kezelniük, figyelembe véve annak tulajdonságait. A Schwarzkopf Professional Laboratóriuma a BC Bonacure-ban egyesítette a legjobb bőrápolási technológiákat. Szalon szépségű haj minden vendég számára a szalonban és otthon is.

Főbb előnyök

  • Gyengéden tisztítja a sérült hajat
  • Ápoló formula a ragyogóan fényes hajért
  • Vegán formula*
  • SLS-/SLES-szulfátoktól**, szilikonoktól és mesterséges színezékektől mentes

Technológia

Fejlett technológiai megoldás, a vegán ápoló komplex, vegán keratin alternatíva és az arginin erejével. Ha a hajat káros hatások, úgymint kémiai eljárások, hő, UV-sugarak és szabadgyökök érik, a kutikula töredezetté válhat vagy akár el is tűnhet, védtelenül hagyva a hajrostokat. A haj rendszerint két szinten károsodik: mély szerkezeti hézagok keletkeznek a kortexben, amelyek gyengítik a haj szerkezetét, míg a kutikula egyenetlenné és durvává válik. Idővel nő a haj töredezésének és gubancosodásának esélye, a haj elveszíti a természetes esését, puhaságát és fényét. A Bonacure Repair Rescue titka a Cell Equalizer Technológia és az arginin kombinációja, amivel az elmúlt három év alatt keletkezett sérülések is visszaállíthatóak. A hajat apró részenként állítja helyre és egy reaktív, súrlódásgátló pajzzsal védi. A haj azonnal és láthatóan regenerált, erős, életteli, lenyügőző fényes és puha lesz.

Használat módja

Dolgozza a nedves hajba. Alaposan öblítse ki.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Gyermekektől elzárva tartandó.

 

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cocamidopropyl Betaine,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,Coco-Glucoside,Sodium Chloride,Sodium Methyl 2-Sulfolaurate,PEG-120 Methyl Glucose Dioleate,Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Arginine,Soy Amino Acids,Wheat Amino Acids,Serine,Threonine,Arginine HCl,PEG-7 Glyceryl Cocoate,Caprylyl/Capryl Glucoside,Citric Acid,Parfum (Fragrance),Sodium Benzoate,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,Disodium 2-Sulfolaurate,Coconut Acid,Hydrogenated Castor Oil,Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride,Sodium Sulfate,C12-18 Fatty Acids Methyl Esters,Linalool,Limonene,Propylene Glycol,Benzyl Alcohol,Sodium Hydroxide,Potassium Sorbate

4.190 Ft


Cikkszám: 29518

 

db