pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

OLAPLEX NO. 3 HAJTÖKÉLETESÍTŐ 250ml

Főoldal/Webáruház /Olaplex

OLAPLEX NO. 3 HAJTÖKÉLETESÍTŐ 250ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Ha egy dologban egyetérthetünk, az az, hogy a világosítás nem tesz jót a hajnak. Mindannyian tanúi lehettünk már száraz, törékeny tincseknek, amelyeket a haj világosítása okozott. Ez probléma, ha szőkébb szeretnél lenni, vagy kipróbálnád a mostanában trendi pasztellszíneket. Viszont egy új, OLAPLEX nevű technológiának köszönhetően a világosítás okozta és általános hajroncsolódás már a múlté.

Mi ez? Az Olaplex segít megvédeni a haj kötéseit a károsodástól. Ha pedig már roncsolódtak, akkor képes helyreállítani azokat, hogy a hajad újra szép és élettel teli legyen. A forradalmi formulán alapuló hajkezelési metódus, az utánzatokkal ellentétben, nem csak szimplán hatóanyagot juttat a roncsolódott hajszálakba, ami kimosódik. Újjá is építi a már felbomlott kémiai kötéseket, vagyis tartósan helyrehozza ezzel a korábbi sérüléseket. Mert a szép, élettel teli haj az egészséges hajkötésekkel kezdődik! 

Használat: Használj hetente bőséges mennyiséget, a hajtőtől a hajvégekig, törölközőszáraz hajon. Fésüld át egyszer. Hagyd a hajon minimum 10 percig vagy többet. Roncsolt hajon, ismételd meg öblítés nélkül. Öblítsd ki a hajból, samponozd és használj kondícionálót vagy pakolást a végén. A tökéletes hatás érdekében használd az OLAPLEX 3, 4, 5 otthoni teljes hajmegújító rendszert.

18.900 Ft


Cikkszám: 29472

 

db