pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Blond Me Lift&Blend- BROWN-MAHAGONY hajfesték 60ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Blond Me hajfesték, előhívó, szőkítő /Schwarzkopf Blondme Hajfesték

Schwarzkopf Blond Me Lift&Blend- BROWN-MAHAGONY hajfesték 60ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Az idősebb, kifinomult szőke hajviseletet kedvelő vendégeid számára kifejlesztett BLONDME Bond Enforcing Lift & Blend Brown Mahogany hatékony őszhaj-fedést biztosít, illetve egyetlen lépésben világosítja és árnyalja a hajat. A BLONDME Prémium Színelőhívóval akár 4 színmélységnyi világosítás és ideális ősz haj fedés érhető el, natúr 6-os és világosabb, 30-70%-ban ősz hajon.

A BLONDME az első hajkötés erősítő színváltoztató és hajápoló márka kifejezetten szőkék számára. Biztonságosan elérhető szőke színeredményeket nyújt és átfogóan ismeri a szőkék összes egyedi igényét, legyen szó akár egy személyre szabott hajszínről vagy a tökéletes szőke hajszín eléréséről és megtartásáról.

Főbb előnyök

  • BROWN MAHOGANY – A hideg rózsafa visszatükröződések kiemeléséhez
  • Akár 4 színmélységnyi világosítás természetes 6-os és világosabb, 30-70%-ban ősz hajon
  • Ideális kombináció az érett haj világosításához és ősz haj fedéséhez
  • A beépített Bonding-technológia védi a hajrostokat a hatóidő során a minimalizált hajtöredezettségért

Technológia

Bond Enforcing-technológia, Bond Protection System: 1. LÉPÉS: SZÍNVÁLTOZTATÁS - A KÖTÉSEK VÉDELME A festékkrémekbe épített Bond Enforcing-technológia a hajrostok összekapcsolásával erős szerkezeti kötéseket hoz létre, a minimalizált hajtöredezésért. 2. LÉPÉS: SZALON EXKLUZÍV ÁPOLÁS - KÖTÉSKÉPZÉS Az összes szalon exkluzív ápoló termékbe épített 3D Bond Creation-technológia új kötéseket képez, illetve stabilizálja a hajszerkezetet a hosszan tartó erős és rugalmas haj érdekében. 3. LÉPÉS: OTTHONI HAJÁPOLÁS - A KÖTÉSEK FENNTARTÁSA Az összes otthoni használatra szánt termékünk beépített 3D Bond Creation-technológiát tartalmaz, amely fenntartja és megerősíti a kötéseket az időpontok között, illetve elnyújtja a szalonban kapott eredményeket, hogy a haj a lehető legtovább megőrizhesse fényét.

Használat módja

Minding 1:1 arányban keverd a BLONDME Bond Enforcing Lift & Blend festékkrémet a BLONDME Prémium Színelőhívóval. 6-os és 7-es színmélységen 23%/40 Vol. erősségű, 8-as és világosabb színmélységen 9%/30 Vol. erősségű BLONDME Prémium Színelőhívót használj. Száraz, előzetesen nem megmosott hajra vidd fel. Az elegyet az előkészítést követően rögtön fel kell vinni. A lehető legjobb eredmények eléréséhez bőséges mennyiségű festéket vigyél fel.

Figyelmeztetés

Kizárólag professzionális használatra. A hajszínezők súlyos allergiás reakciókat válthatnak ki. Olvassa el és tartsa be az utasításokat. A terméket 16 éven aluli személyek nem használhatják. Az ideiglenes „fekete henna” tetoválások növelhetik az allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. Ne használja a terméket, ha: – bőrkiütései vannak az arcán vagy érzékeny, irritált vagy sérült a fejbőre – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt a hajfestést követően – ha bármikor korábban reakciót tapasztalt az ideiglenes „fekete henna” tetoválást követően Gyermekektől távol tartandó. Szembe ne kerüljön. Ha ez mégis megtörténne, azonnal öblítse ki. Szemöldök és szempilla festéséhez nem használható. A felvitelt követően alaposan öblítsük ki. Mindig viseljen védőkesztyűt!

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Ammonium Hydroxide,Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale),Ceteareth-20,Ammonium Sulfate,Succinic Acid,Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer,Steareth-100,Potassium Hydroxide,Glyceryl Stearate,Parfum (Fragrance),Toluene-2,5-Diamine Sulfate,Arginine,Lysine HCl,Ethanolamine,Etidronic Acid,2-Methylresorcinol,Sodium Sulfite,Glycerin,Butyloctanol,Polysorbate 20,Geraniol,Hydrolyzed Collagen,Lactic Acid,Sodium Benzoate,m-Aminophenol,Biotin,2-Amino-3-Hydroxypyridine,N,N-Bis(2-Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate,4-Amino-2-Hydroxytoluene,Moringa Oleifera Seed Extract (Moringa Pterygosperma Seed Extract),Chlorphenesin,Benzoic Acid,Sorbic Acid,Citric Acid,Methylparaben,Benzyl Alcohol,Ethylparaben

2.800 Ft


Cikkszám: 29433

 

db