pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

SCHWARZKOPF BLOND ME Prémium lift 9+ szőkítőpor 30g

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Blond Me hajfesték, előhívó, szőkítő /Schwarzkopf BlondMe színelőhívó és szőkítőpor

SCHWARZKOPF BLOND ME Prémium lift 9+ szőkítőpor 30g

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A Bond Enforcing Premium Lightener 9+ szőkítőpor akár 9 színmagasságig terjedő világosítást biztosít, erősíti a hajkötéseket, semlegesíti a sárga tónusokat és továbbfejlesztett hajápolást nyújt a BLONDME Premium Színelőhívó Emulzióval együtt használva. A BLONDME az első hajkötés erősítő színváltoztató és hajápoló márka kifejezetten szőkék számára. Biztonságosan elérhető szőke színeredményeket nyújt és átfogóan ismeri a szőkék összes egyedi igényét, legyen szó akár egy személyre szabott hajszínről vagy a tökéletes szőke hajszín eléréséről és megtartásáról.

Főbb előnyök

  • Maximális világosítás minden hajtípuson
  • Hatóideje közben védi a hajkötéseket a lehető legkisebb hajtöredezettségért
  • Anti-sárga hatóanyagok a meleg árnyalatok semlegesítéséért
  • Alkalmas mindenféle technikához és természetes vagy korábban színezett hajon történő használatra

Technológia

HAJKÖTÉS ERŐSÍTŐ TECHNOLÓGIA A Bond Enforcing Technológia hatékony összetevője, a borostyánkősav minden magas teljesítményű BLONDME hajszínváltoztató formulában megtalálható. Szőke színváltoztatás során a hajszálak belső kötései nagyrészt felbomlanak, ezért a hajszerkezet sérül és a haj töredezéssel szembeni ellenállása csökken. Az új Bond Enforcing Technológiát azért fejlesztettük, hogy védelmet biztosítson a hajszerkezet számára. Az oxidációs folyamat alatt a magasan koncentrált borostyánkősav mélyen a hajszerkezetbe hatolva védőréteget képez a belső kötések körül. Ezáltal a legtöbb kötés sértetlenül átvészeli a szőkítést, míg a hajszerkezet erősebb és rugalmasabb lesz.

Összetevők:Sodium Silicate,Potassium Persulfate,Magnesium Carbonate Hydroxide,Ammonium Persulfate,Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale),Cellulose Gum,Tetrasodium EDTA,Succinic Acid,Silica,Parfum (Fragrance),Hydroxyethylcellulose,Arginine,Sodium Hexametaphosphate,Lysine HCl,Geraniol,Citronellol,CI 77007 (Ultramarines)
Használat módja

Számos technikához használható: • Teljes szőkítés a 2%-os (7 Vol.) vagy 6%-os (20 Vol.) BLONDME Premium Színelőhívó Emulzióval • Fejbőrt nem érintő szőkítés a 9%-os (30 Vol.) BLONDME Premium Színelőhívó Emulzióval • Száraz, nem megmosott hajra vigyük fel Előkészítés: Keverjük össze a kívánt mennyiségű szőkítőport 2 %-os/7 Vol., 6 %-os/20 Vol. vagy 9 %-os/30 Vol. (fejbőrrel nem érintkező) BLONDME Premium Színelőhívó Emulzióval míg finom krémes állagot nem kapunk. Változó keverési arány: 1:1.5-től 1:2.5-ig Hatóidő: 20 – 45 perc. Ne használjunk külső hőhatást - szárító búra, klimazon - a hatóidő csökkentése érdekében. A hatóidő alatt folyamatosan ellenőrizzük az eredményt. Felvitel: Közvetlenül bekeverés után vigyük fel száraz hajra, használat előtt ne mossuk meg a hajat. Jelentős termékmennyiséget oszlassunk szét egyenletesen a legjobb színkiegyenlítés érdekében. Ne használjuk korábban világosított hajon. Alposan öblítsük le a hajat és ápoljuk a megfelelő BLONDME Hajkötés Erősítő Samponnal, Hajbalzsammal és Pakolással.

Figyelmeztetés

Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt, ha vendége: – arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, – hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Védőkesztyű viselése kötelező! Gyermekek elől gondosan elzárandó. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után szorosan zárja vissza. Száraz, hűvös helyen tárolandó. Csak jól szellőztetett helyen használható. Sérült hajon ne használja. HA HAJFESTÉS/ SZŐKÍTÉS SORÁN A VENDÉGÉNÉL váratlanul reakciók mutatkoznak (pl. égés, kiütés) azonnal és alaposan öblítse le a terméket langyos vízzel és hagyja abba a hajfestést/szőkítést. Mielőtt újra használná a festéket/szőkítőt, keressen fel egy orvost, és az ő utasításai szerint járjon el. HA A HASZNÁLAT UTÁN VAGY A RÁKÖVETKEZŐ NAPOKBAN váratlan reakciók mutatkoznak, mint viszketés, kiütés, szem/arc duzzadás, hólyagosodás, AZONNAL FORDULJON ORVOSHOZ ÉS LÉPJEN KAPCSOLATBA A FORGALMAZÓVAL. FIGYELMEZTETÉSEK: Ez a termék olyan összetevőket tartalmaz, melyek komoly szemirritációt és lehetséges tartós szemsérülést okozhatnak. Amennyiben a színelőhívó vagy a hajfesték keveréke szembe kerül, azonnal mossa ki bő, langyos vízzel, forduljon orvoshoz és lépjen kapcsolatba a forgalmazóval. Amennyiben vendége vagy Ön kontaktlencsét visel a hajszínváltoztatás során, és a készítmény szembe kerül, először a kontaktlencsét kell a szemből eltávolítani, majd azonnal mossa ki a szemét bő, langyos vízzel, és forduljon orvoshoz. A terméket ne lélegezze be vagy nyelje le. Kerülje a felesleges érintkezést a fejbőrrel. A terméket ne használja előzőleg hennával vagy fémsót tartalmazó festékkel festett hajon. Használat előtt minden fém eszközt távolítson el a hajból és tartsa távol azokat a használat teljes időtartama alatt. Ne használjon fém eszközöket. Ne lépje túl a hatóidőt.

990 Ft


Cikkszám: 29251

 

db