pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Color Fresh Színező Hajpakolás 150ml - Rose blaze

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Color Fresh- Színező Hajpakolás

Wella Color Fresh Színező Hajpakolás 150ml  - Rose blaze

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Color Fresh Maszk – Rose Blaze színfrissítő ápoló maszk

A Color Fresh Mask Rose Blaze ápoló maszk, mely a közvetlenül ható (fizikai) festékpigmenteknek köszönhetően helyreállítja a haj színének árnyalatát. Élénkítsd fel hajszínedet, vagy varázsolj valami teljesen újat 10 perc alatt, otthonod kényelmében! A színező fokozatosan halványulva veszt intenzitásából a hajmosás hatására.

  • Életre kelti a hajszínt a közvetlenül ható pigmenteknek köszönhetően
  • Táplálás és hidratálás argánolajjal
  • Akár 6 mosásig tartó* stabil színeredmény
  • Könnyen használható
  • A Rose Blaze árnyalat az előzetesen világosított /melírozott hajnak hideg, púderes rózsaszín színt biztosít, de sötétebb árnylatokra is használhatod - színmagasság 6/, 7/, 8/, 9/, 10/
  • A maszk használata után ne használj kondicionálót!

*A szín eredményének stabilitása és intenzitása a haj porozitásától függ. A maszk az előzetesen szőkített haj esetén éri el a legintenzívebb színeredményt. A nem szőkített haj csak enyhén pigmentálódik, ezért az 2-3 mosás után elveszítheti a maszkkal elért színeredményt.

Használat:

Mindig viselj védőkesztyűt! A termék festékanyaga könnyen elszínezheti az ujjaidat és a körömágyadat!

  1. Moss hajat a Color Brilliance vagy Fusion samponnal!
  2. Húzz fel egy védőkesztyűt!
  3. Vidd fel samponnal mosott, törölközőszáraz hajra, kifejezetten azokra a részekre, amelyeket színezni szeretnél. Ha szőkített hajra használod, akkor először a fejtetőtől kezdve a haj teljes hosszára, és legvégén a hajvégekre vidd fel. A felvitel során többször fésüld át a hajat, hogy a végeredmény egyenletes legyen.
  4. Hagyd hatni 5-10 percig, a kívánt szín intenzitásától függően. Fésüld át a hajat a hatóidő alatt is.
  5. Figyelj arra, hogy a maszkot alaposan öblítsd ki, különben a hajban maradó festékpigmentek elszínezhetik a ruháidat, törölközőidet és a párnahuzatokat.
  6. A maszk használata után ne vigyél fel kondicionálót!

FIGYELEM:

Válassz fekete vagy a maszkkal megegyező színű törölközőt, mert a festékpigmentek elszínezhetik azt.

Az elszíneződés elkerülése érdekében alvás előtt tégy egy törölközőt a párnádra. Bármilyen elszíneződés csak közvetlen alkalmazást követően fordulhat elő, a hajmosás után már nem színezi el a ruhákat, törölközőket.

A termékvonalról:

A Color Fresh Mask ápoló maszkok a közvetlenül ható (fizikai) színpigmenteknek köszönhetően árnyalatot kölcsönöznek hajadnak. Argánolaj tartalma táplálást és ápolást biztosít hajadnak, használat után a haj teljes hosszát selymesen puhává varázsolja. A termék egyszerű használata lehetővé teszi, hogy a meglévő színt az otthon kényelmében, 10 perc alatt felfrissítsd. A maszkok között természetes és erőteljes színárnyalatokat is találhatsz!

4.290 Ft


Cikkszám: 28961

 

db