pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Igora Royal Hajfesték 5-5 60ml Akció!

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Igora Royal /Schwarzkopf Igora Royal Hajfesték

Schwarzkopf Igora Royal Hajfesték 5-5 60ml  Akció!

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Az exkluzív tartós hajfesték Schwarzkopf Professional IGORA Royal Absolutes egy professzionális festék az érett hajra, amelyet a Schwarzkopf Professional szakértő csapata fejlesztett ki. A termékcsalád a természetes és divatos színek széles választékát kínálja. A termékek ápoló összetevőket is tartalmaznak, ennek köszönhetően a haj megőrzi természetes fényét és szépségét. Ha intenzív színeket és maximális hatás szeretne, akkor az IGORA Royal Absolutes hajfestékek a megfelelő választás az Ön számára, segítségükkel kiváló takarás érhető el. A hajfestéket az Igora Royal Colorist´s Color & Care Developer színelőhívóval ajánlatos használni. 

Aktív hatóanyagok: - Moringa Oleifera fa kivonat, amely óvja a hajat és erősíti már a festés közben, helyreállítja a haj belső szerkezetét. - az egyedülálló Color Crystal Complex formula a Schwarzkopf Professional laboratóriumaiban lett kifejlesztve, amely neghatározza a szín típusát (barna, réz vagy violett) és más tulajdonságokat, mint például a fedőképességet, a fényt és a tartósságot . - az innovatív BIOTIN-S Anti-Age technológia Biotin és szilícium összetevőkkel, amelyek helyreállítják a legyengült és sérült hajszálak szerkezetét. A haj életerős és regenerált lesz. - lágy és kímélő színpigmentek, amelyek a hajat belülről töltik ki, ezáltal 100 % - os színtakarás érhető el egyenletesen a hajszálak teljes hosszán. - a színelőhívó STAC ápoló összetevőt tartalmaz, amely megkönnyíti a fésülést és kiemeli a haj fényét.

A megfelelő olajos előhívó kiválasztása:

* 3%/10 Vol. = sötétebb árnyalatú festés, festés pasztell árnyalatokba

* 6%/20 Vol. = festés tónus a tónusban, 1 - 2 fokozatú szőkítés, a fehér haj fedése

* 9%/30 Vol. = 2-3 fokozatú szőkítés, 3 fokozatú szőkítés a festéskor a 10- sorozattal

* 12%/40 Vol. = 3-4 fokozatú szőkítés a festéskor a 10- sorozattal

Keverési arány: 1:1 (például 60 ml hajfesték Igora Royal + 60 ml Igora Royal Oil Developer)

Speciális szőkítés: 4-5 fokozatú szőkítés, olajos előhívót 12%/40 Vol kell használni és a keverési arány 1:2, (például 30 ml hajfesték Igora Royal + 60 ml Igora Royal Oil Developer)
 

1.390 Ft


Eredeti ár: 2.300 Ft

Cikkszám: 28305

 

db