pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Kevin Murphy Hydrate-Me Wash 1000ml+Pumpa Készlethiány!

Főoldal/Webáruház /Kevin Murphy /Kevin Murphy Hydrate-Me

Kevin Murphy Hydrate-Me Wash 1000ml+Pumpa Készlethiány!

A kép csak illusztráció!

Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Szulfát és parabénmentes hidratáló sampon normál és száraz hajra. Táplálja a száraz hajat, és elrejti  a károsodást.
Vissza adja a haj fényét, és megtartja a nedvességtartamát.

Tulajdonságok:
Szulfát- és parabénmentes
Simává teszi a hajat
Fényt ad a hajnak és hidratál
A hajat selymes tapintásúvá teszi
​PH 6.3 – 7.0


Összetevők:
Kakadu szilva: Ausztrália északi területein őshonos gyümölcs, amely minden általunk ismert növény közül a legnagyobb természetes C-vitamin koncentrációval rendelkezik. A vitamin fokozza az elasztin és a kollagén termelést, ami segít a haj fényességének és rugalmasságának a megtartásában. Kisimítja a haj felszínét, hogy a nedvességet a hajszálakba zárja.
Hidrolizált selyem kivonatok: Kiváló lágyító szer, amely elősegíti a haj hidratálást. Hatására a haj kevésbé csomósodik össze, és segít megelőzni a haj károsodását és a hajvégek töredezését.
A vitamin: antioxidáns és a sejtmegújulást segítő összetevő, amely egyenletessé teszi a hajszálakat, és fokozza a haj rugalmasságát
C-vitamin: csodát tesz a hajjal. Színtartó hatása mellett segít a hajhullás és a korai őszülés megelőzésében. A C vitamin természetes méregtelenítő, és javítja a fejbőr keringését.
Shea vaj: hidratálja a száraz vagy károsodott hajat a gyökerektől a hajvégekig, helyreállítja a hajat és megvédi az időjárás okozta károsodás, a szárazság és a törékenység ellen. Gyorsan és teljesen felszívódik a hajba és a fejbőrbe, és anélkül hidratál, hogy eltömítené a kutikulát. Különösen jótékony hatással van az igénybe vett és hőkezelt hajra. Visszaadja a sérült haj fényét.
Bergamott esszenciális olaj: antioxidánsokban gazdag és természetes vitaminforrás.
Ligetszépe olaj: hidratálja és lággyá teszi a hajat. Hidrofil foszfatidokat tartalmaz, ami azt jelenti, hogy szeretik a nedvességet és vonzódnak a vízhez. Felszívják a nedvességet a körülöttünk lévő levegőből, és beviszik a hajba.

23.900 Ft


Cikkszám: 28224