pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Nutri Curls Curlixirl Balm 150ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Professionals Nutri Curls

Wella Professionals Nutri Curls Curlixirl Balm 150ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals NutriCurls Curlixir Balm

A Wella Professionals NutriCurls hajban maradó tápláló balzsamja a hullámos haj tökéletes definiálásához és játékos eredmény elérésére. Tökéletes alap az ellenállhatatlan hullámokhoz.

  • Intenzív (3) szintű Nourish-In Komplex táplálás

A Nourish-In Komplex biztosítja a megfelelő szintű ápolást minden típusú hullámos vagy göndör hajnak.

A Nourish-In Komplex táplálási szintjei:

  • könnyed táplálás (1)
  • közepes táplálás (2)
  • intenzív táplálás (3)

A hullámos és göndör haj nem rendelkezik elegendő mennyiségű tápanyagokkal, nem hidratált, különösen a hajszálakban és hajvégekben. Nehezen kezelhetőek és szöszösödésre hajlamosak. Ezt a jelenséget megfelelő ápolással könnyen kezelheted. Az ilyen típusú hajhoz elengedhetetlen, hogy olyan termékeket válassz, amelyek közvetlenül a hullámos / göndör hajra összpontosítanak, kellően hidratálva a hajat, még a hajban maradó termékek esetén is.

Használat:

Egyenletesen vidd fel a nedves hajra. A kifejezetten definiált hullámok elérése érdekében száraz hajra vidd fel. Ne öblítsd le.

Tipp a hullámos és göndör haj megfelelő ápolásához:

  1. A hullámos / göndör hajat csak nedves állapotban fésüld át, miután megmostad és felvitted a kondicionálót vagy a maszkot.
  2. Ezután alaposan öblítsd le a kondicionálót / maszkot a hajról, törölközővel töröld szárazra és fésüld újra.
  3. Ezt követően vigyél fel egy hajban maradó terméket (amit nem kell kiöblíteni), mint a NutriCurls Milky Waves és egy formázó terméket, mint az Eimi NutriCurls Boost Bounce. Az ujjaiddal és tenyereddel finoman nyomd bele a terméket a hajadba.
  4. Hagyd magától megszáradni vagy diffúzorral fújd át. Ha a diffúzoros hajszárítót választod, mindig használj hővédő formázó terméket, például az Eimi NutriCurls Boost Bounce vagy az Eimi NutriCurls termékcsalád bármely más termékét.

A termékvonalról:

A gyönyörű hajfürtök azok, amik tökéletesen tápláltak. A NutriCurls termékvonal a hullámos és göndör haj ápolására lett megalkotva, minden hajtípusnak megfelelő táplálási szinttel. A termékek Nourish-In Komplexet tartalmaznak búzakorpa- és jojobaolajkivonattal. A végeredmény definiált hullámok, szöszmentes és játékos haj. Az új EIMI NutriCurls termékcsaláddal még definiáltabbá varázsolhatod hullámaidat akár 72 órás tartással.

2.990 Ft


Cikkszám: 27401

 

db