pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Remington Keratin Protect Forgófejes Hajformázó AS8810 Készlethiány!!

Főoldal/Webáruház /Remington /Remington Hajformázó

Remington Keratin Protect Forgófejes Hajformázó AS8810 Készlethiány!!

A kép csak illusztráció!

Készlethiányos termék, nézz vissza később, hátha beraktároztunk belőle, vagy iratkozz fel készletértesítőnkre!

Feliratkozom a készletértesítőre


Termék információk

Formázd a hajad a Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázóval – ez a hajformázó eszköz egyszerre hajszárítóként és kefeként működve hajszárító és kerek kefe használata nélkül fodrász szalonra jellemző megjelenést kölcsönöz a hajadnak.

A ruganyos, lazán kreált frizura örökre divatos marad és nagyszerűen alkalmas a gyönyörű szín és kondíció megmutatására. A hajszárító és a kerek kefe használata néha még a legjobbaknak is kihívást jelent, különösen ha sürget az idő!

A divatos sötétszürke és rózsaarany színű Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázót azok számára ajánljuk, akik egyetlen eszköz segítségével kialakítható ragyogó, ruganyos, fodrász szalon minőségű megjelenésre vágynak. A továbbfejlesztett, kerámia bevonatos, rózsaarany színű felület keratinnal és mandula olajjal van impregnálva, amely a hajadba finoman beleivódva dús, ruganyos, egészséges megjelenésű hajat biztosít számodra. Erő. Stílus. Textúra.

Tervezésekor az egyszerű használat kritériumát szem előtt tartva ez az innovatív hajformázó eszköz a gyors szárítást* lehetővé tevő 1000W-os teljesítményének köszönhetően a tökéletes frizura kreálásához erőt és kiváló kezelhetőséget biztosít számodra, mi több, a kétirányú rotációs kapcsoló segítségével a fürtjeid igényed szerinti irányát is megválaszthatod. A legjobb eredmény eléréséhez szárítsd meg 90%-ban a hajad, és hagyd rá a munka többi részét a meleglevegős hajformázóra.

A Keratin Protect forgófejes meleglevegős hajformázó egy 50 mm-es kevert sörtéjű thermo kefével és egy 40mm-es puha sörtéjű thermo kefével van ellátva, így attól függően választhatod ki a számodra legmegfelelőbb méretű kefét, hogy dús vagy csak természetesen ruganyos hajat szeretnél.

A hajtő emelő tartozék fésű a hajtövek megemelése révén segíti a haj könnyű dúsítását. A két hőmérséklet beállítás és a hideglevegő fúvó gomb segítségével saját elvárásaidnak megfelelően alakíthatod a formázást.

19.990 Ft


Cikkszám: 27073