pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf BC Bond Connector 10ml 1db

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Bonacure termékcsalád /Schwarzkopf Bonacure Fibre Force

Schwarzkopf BC Bond Connector 10ml 1db

A kép csak illusztráció!

Termék információk

A BC Fibre Force Hajkötés Erősítő Krém és a BC Fibre Force Hajkötés Erősítő Koncentrátum rendkívül hatékony keveréket képeznek, PQ37 összetevővel kombinálva. A komplex helyreállító rendszer hatásfokát tovább növelik az anionos tenzidek, melyek a BC Fibre Force Hajszerkezet erősítő samponban találhatóak meg, az intenzívebb és tartósabb hajápoló hatásért.

Főbb előnyök

  • A haj rendkívül gyenge, töredezésre hajlamos, kémiailag és fizikailag túlkezelt.
  • Drámaian felerősíti a BC Fibre Force Hajkötés erősítő krém hatását, a rendkívül hatékony koncentrációjú PQ-37 összetevőnek köszönhetően.
  • BOND CONNECTOR TECHNOLÓGIA: Belső Hajkötések Képzése A magnézium-citrát és keratin-hidrolizátum azonnal helyettesítik a hiányzó diszulfid kötések funkcióját a haj mátrixában és teljesen feltöltik a hajszerkezetet. Optimális 4,5 pH értéket biztosítanak és tovább erősítik a mátrixot a rendkívül erős hajért. Laminált Védőréteg Meghosszabbítja a szalonban elért eredményt, a kutikula lezárása és az aktív összetevők a haj belsejébe zárása által. AMS Copolymer összetevőt alkalmaz.

Használat módja

Keverjünk össze 30 ml BC Fibre Force Hajkötés Erősítő Krémet 1 tubus BC Fibre Force Hajkötés Erősítő Koncentrátummal. Hajmosás előtt vigyük fel száraz vagy törölközőszáraz hajra. Hajállapottól függően hagyjuk hatni 5 percig túlkezelt haj, vagy akár 15 percig is extrém hajkárosodás esetén. Alaposan öblítsük ki. Mossuk meg a hajat BC Fibre Force Hajerősítő Samponnal.

Figyelmeztetés

Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Gyermekektől elzárva tartandó.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Dimethicone,Polyquaternium-37,Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer,Magnesium Citrate,Steardimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin,Hydrolyzed Keratin,Parfum (Fragrance),Cetearyl Alcohol,Phenoxyethanol,Trideceth-5,Quaternium-91,Panthenol,Glycerin,Methylparaben,Cetrimonium Methosulfate,Sodium Sulfate,Isopropyl Alcohol,Citric Acid,Sodium Chloride,Linalool,Potassium Sorbate,Sodium Benzoate,CI 17200 (Red 33)

1.000 Ft


Cikkszám: 27049

 

db