pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Elements Renewing megújító sampon 250ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Professionals Elements Renewing

Wella Professionals Elements Renewing megújító sampon 250ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Elements Renewing Shampoo - Megújító sampon

A Wella Professionals Elements termékcsaládból a megújító sampon, szulfátok nélkül, gyengéden távolítja el a szennyeződéseket a hajról és a fejbőrről. A mosás során fellépő enyhe hab elősegíti a sampon emulgeálódását, és a haj vagy a fejbőr kiszárítása nélkül mossa meg a hajat. A vegán összetétel és az ökológiailag előállított csomagolás támogatja a környezet ökológiai felfogásának gondolatát.

  • 91%-ban természetes összetevők
  • Szulfát-, parabén- és szilikonmentes
  • Állati alapanyag nélkül – vegán összetételű
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • Gyengéd a fejbőrre és a hajra

Használat:

Vidd fel több helyre (kontúr, fülek felett, nyakszirt) a nedves hajra, habosítsd és gyengéden masszírozd be a fejbőrbe. Ezután alaposan öblítsd le. Ha szükséges, ismételd meg az eljárást még egyszer.

A sampon csomagolásáról:

A műanyag nem teljesen fehér, miért? Mert minden 250 ml-es samponos flakon 80%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Minden 1 literes samponpalack 50%-ban újrahasznosított műanyagból készül, valamint a 30 ml-es tubus és az 500 ml-es kiszerelés.

A termékvonalról:

A Wella Professionals Elements egy természetes hajápoló rendszer, amely tiszteletben tartja a környezet ökológiai megközelítését. A kompozíció 99%-ban természetes összetevőkből áll, és minden egyes termék állati eredetű alapanyagoktól mentes. A fejbőrre összpontosító vonal, amely hidratálja és megnyugtatja.

3.490 Ft


Cikkszám: 24961

 

db