pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Invigo Senso Calm Mask 150ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Invigo /Wella Professionals Balance

Wella Professionals Invigo Senso Calm Mask 150ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Invigo Balance Senso Calm Maszk érzékeny fejbőrre

A Wella Professionals Invigo Balance illatanyag-mentes maszkja enyhíti és csillapítja a fejbőr égő, viszkető érzését, miközben erősíti a hajat.

  • Száraz, irritált, kipirosodott bőrre.
  • Allantoin tartalmának köszönhetően azonnal megnyugtatja, és kezeli a fejbőrt.
  • Rendkívül gyengéd a fejbőrhöz
  • Ideális a kipirosodott/érzékeny/irritált/száraz fejbőrre
  • Hosszútávon is alkalmazható Intenzíven hidratált fejbőr
  • Ápolt, friss fejbőr
  • Ideális eredmény az Invigo Balance Érzékeny Fejbőrre szánt samponnal kombinálva

Használat:

Hajmosás után vidd fel a maszkot. Vidd fel a nedves, törölközőszáraz fejbőrre. A maszkot csak a fejbőrön alkalmazd! Vigyél fel egy másik, számodra megfelelő maszkot vagy kondicionálót a haj hosszára és a végekre. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le.

Tipp a száraz fejbőr ápolására:

A száraz fejbőr könnyen felismerhető, több tényezőről: bőrpír, viszketés, száraz korpa, bőrfeszültség, pattanások a fejbőrön. Ezekben az esetekben ideális a teljes ápolás érdekében az Invigo Balance Érzékeny Fejbőrre sampon és maszk választása. Az Invigo Balance Érzékeny Fejbőrre maszkot csak a fejbőrre alkalmazd, minden hajmosás után.

A viszketés már az első használat után enyhül. Az érzékeny bőr azonban nagyon gyakran egész életen át tartó jelenség, különösen férfiaknál, akiknél a fejbőr jobban ki van téve. Abben az esetben, ha abbahagyod a termékek használatát, a viszketés visszatérhet. Ez a jelenség ritkábban fordul elő nőknél, náluk a bőr kiszáradását / irritációját a gyakori festés / színezés okozhatja. Ebben az esetben gyakran elegendő az Invigo Balance Érzékeny Fejbőrre maszkot használni a szokásos hajápolási mód mellett. Az első csomag elhasználása után a bőr teljesen gyógyult és kellően hidratált, így nem szükséges a maszkot tovább használni.

A termékcsaládról:

Friss és tiszta haj. Gondoskodj hajad és fejbőröd egyedi igényeiről. Ápoló és frissítő összetevőkkel gazdagítva, amelyek hatékony nyugtató és revitalizáló összetevőket tartalmaznak.

3.490 Ft


Cikkszám: 24954

 

db