pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf Igora Vibrance 6-6 60ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Igora Vibrance hajszínező /Schwarzkopf IGORA VIBRANCE hajszínezők

Schwarzkopf Igora Vibrance 6-6 60ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

IGORA VIBRANCE 6-6 Dark Blonde Chocolate féltartós hajfesték szín-a-színben hajfestéshez. Gazdag és intenzív színek, élénk színirányokkal.

Az IGORA VIBRANCE a legkorszerűbb hidratáló, szín-a-színben féltartós hajfestékünk folyékony formulával, mely gél és krém állagúvá alakítható a különböző szolgáltatásoknak megfelelően. Fedezd fel, hogy az IGORA VIBRANCE hogyan nyújt még több kreativitást vendégeidnek és hogyan fokozhatja a hajfestés szolgáltatásaid üzleti lehetőségeit.

Főbb előnyök

  • Gazdag és intenzív színek, élénk színirányokkal.
  • Hidratáló féltartós hajfesték.
  • Akár 100%-al nagyobb fény* *nem színkezelt hajjal összehasonlítva
  • 50%-ig terjedő ősz haj fedés

Technológia

Az új nedvesség megtartó komplex és AQUAXYL® tartalmú formula cukormolekulák és vitaminok segítségével stabilizálja a haj vízháztartását. Segít szabályozni a haj vízháztartását a hatóidő alatt, ezáltal stabilizálja a belső szerkezetet minden hajrostban. Az „anti-dehidratációs pajzs" és a 40%-kal kevesebb lúgosító összetevő (MEA)*** kombinációja egy tiszta alapot hoz létre az egyenletes színeredményért és töredezés elleni védelemért. A B3 és B5 Vitamin tartalmú alkoholmentes formula védi és kiegyenlíti a hajfelszínt a ragyogóan fényes hajért.

Használat módja

Keverje 1:1 arányban az IGORA VIBRANCE TONE ON TONE HAJFESTÉKET az 1,9% (6 Vol) erősségű IGORA VIBRANCE Aktiváló Zselével a zselés állagért vagy a 4% (13 Vol) és 1,9% (6 Vol) erősségű IGORA VIBRANCE Aktiváló Folyadékkal a krémes állagért. Mindig viseljen védőkesztyűt, a terméket pedig nedves hajra vigye fel. Vékonyszálú hajra: utoljára az arcot és nyakat keretező hajvonalra vigye fel. A hatóidő lejártát követően adjon hozzá egy kis meleg vizet, lágyan habosítsa fel, majd öblítse ki alaposan, ameddig a víz tisztává nem válik. Samponozáshoz használja a BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze sampont. A samponozást követően, a hosszan tartó, intenzív színeredmények érdekében használja a BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Hajbalzsamot vagy Pakolást. Részletes információért kérjük, olvassa át még egyszer a használati útmutatót.

Figyelmeztetés

Hidratáló féltartós hajfesték. Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes „fekete henna” tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt vendége haján, ha: — arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült; — hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt; — ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Gyermekektől elzárva tartandó. Összetevőket lásd a doboz alján. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Védőkesztyű viselése kötelező! Tartsa meg az üres dobozt (árnyalat száma és gyártási tételszám) és a használati utasítást, arra az esetre, ha vendége bármilyen reakciót észlel. Figyelmeztetés: Foltot hagyhat a fejbőrön, műanyagon vagy a nedvszívó anyagokon és a törölközőkön.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Ethanolamine,Propylene Glycol,PEG-12 Dimethicone,Toluene-2,5-Diamine Sulfate,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Sodium Sulfite,PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether,Xylitylglucoside,Resorcinol,2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol,Niacinamide,Panthenol,Parfum (Fragrance),Anhydroxylitol,PEG-12 Allyl Ether,2-Amino-3-Hydroxypyridine,Sulfuric Acid,2-Methylresorcinol,Xanthan Gum,PEG-12,Etidronic Acid,Xylitol,m-Aminophenol

2.300 Ft


Cikkszám: 24640

 

db