pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Invigo Volume Boost Uplifting Care hajtőemelő ápoló spray 150ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Invigo /Wella Professionals Volume Boost

Wella Professionals Invigo Volume Boost Uplifting Care hajtőemelő ápoló spray 150ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Invigo Volume Boost Hajtőemelő Ápoló Spray

A Wella Professionals Invigo Volume Boost áploló spray a könnyed ápolásért, dús, fényes eredményért. A Spring Force Blend polimerek és a pamutkivonat lágyságot és stabilitást kölcsönöz a hajnak.

  • Hajban maradó termék lapos, vékonyszálú hajra - könnyed tartást biztosít
  • Spray termék
  • Ideálisan hidratál és dúsít
  • Könnyed ápolás, fényesség és dús hatás
  • A terméket formázó termékekkel együtt is használhatod
  • Egyszerű kezelés - szárísd meg a hajat használat után
  • Sima, életerővel teli haj

Tipp a vékonyszálú haj ápolására:

  • A vékonyszálú haj könnyen elveszíti a volumenét, és lapos benyomást kelt. Megfelelő ápolással és kezeléssel ezt megelőzheted. Fontos, hogy mosás után mindig alaposan szárítsd meg a hajat törölközővel, majd ezután szárítsd meg hajszárítóval a fejbőrt. Teljesen meg kell szárítani, nem szabad, hogy a nedves haj súlya alatt maradjon. A fejbőr, mely meleget bocsát ki, illetve a nedves hajszálak ideális környezetet képeznek a baktériumok kialakulásához. Ezek a baktériumok felelősek a korpásodásért, illetve a faggyútermelés fokozott növekedéséért.
  • Hajszárítás előtt használj hajformázó terméket. A vékonyszálú hajra a legideálisabb termékek a spray-k, mint például a Perfect Setting vagy a Body Crafter. Mint más EIMI termékek, ezek is védik a hajat a hővel szemben, így nem kell amiatt aggódnod, hogy hajszárítás közben kiszárítanád a hajat.
  • Ne szárítsd a hajat előrehajolva. Szárítsd a hajat egy lapos vagy egy körkefe segítségével. Ha a hajadat előrehajolva szárítod, akkor a hajban csomók keletkezhetnek, a hajad sérülhet. Használat: Vigyél fel 5-10 pumpányi terméket a nedves, törölközőszáraz haj teljes hosszára és a végekre. Ne öblítsd le. A hajban maradó termék felvitele után fújd át a hajat lapos kefe segítségével, vagy kombináld egy Wella Professionals formázó termékkel és szárítsd meg a hajat.

TIPP: Ideális eredmény eléréséért kombináld az Invigo Volume Boost samponnal!

A termékcsaládról:

Hajápolás könnyedén a láthatóan dúsabb hajért. A Volume Boost-Blend™ könnyed formulával ápolja a hajat, miközben dúsabb hatást eredményez. A könnyed formula egyszerű kezelhetőséget és fényt biztosít anélkül, hogy elnehezítené a vékonyszálú hajat. A Spring Force polimerek körülveszik a hajszálakat, stabilizálják őket, és segítenek a lehető legdúsabb hatást elérni szárítás közben. A pamut lágy, ugyanakkor stabil rostszál, ami megadja a vékonyszálú hajnak a dús hatást.

3.360 Ft


Cikkszám: 23592

 

db