pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Invigo Volume Boost Crystal Maszk 500ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Invigo /Wella Professionals Volume Boost

Wella Professionals Invigo Volume Boost Crystal Maszk 500ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Invigo Volume Boost Kristálymaszk

A Wella Professionals Invigo Volume Boost termékcsalád maszkja dús hatást és teljes kezelhetőséget biztosít hajadnak. Spring Force Blend technológia pamutkivonattal, mely lágyságot és stabilitást kölcsönöz a hajnak.

  • Intenzív táplálás, dús hatás
  • Előkészíti a hajat a későbbi formázáshoz
  • Gél állagú maszk
  • A formázás megkönnyítése, megakadályozza a statikus elektromosság okozta szálló hajat
  • Egyszerű utókezelés hajadnak
  • Sima, életerővel teli haj

Tipp, a vékonyszálú haj ápolására:

A vékonyszálú haj könnyen elveszíti a volumenét, és lapos benyomást kelt. Megfelelő ápolással és kezeléssel ezt megelőzheted:

  • Fontos, hogy mosás után mindig alaposan töröld szárazra a hajat törölközővel, majd ezután szárítsd meg hajszárítóval a hajtöveket. Teljesen meg kell szárítani, nem szabad, hogy a nedves haj súlya alatt maradjon. A fejbőr, mely meleget bocsát ki, illetve a nedves hajszálak ideális környezetet képeznek a baktériumok kialakulásához. Ezek a baktériumok felelősek a korpásodásért, illetve a faggyútermelés fokozott növekedéséért.
  • Hajszárítás előtt használj hajformázó terméket. A vékonyszálú hajra a legideálisabb termékek a spray-k, mint például a Perfect Setting vagy a Body Crafter. Mint más EIMI termékek, ezek is védik a hajat a hővel szemben, így nem kell amiatt aggódnod, hogy hajszárítás közben kiszárítanád a hajadat.
  • Ne szárítsd a hajadat előrehajolva. Szárítsd a hajadat egy lapos vagy egy körkefe segítségével. Ha a hajadat előrehajolva szárítod, akkor a hajban csomók keletkezhetnek, a hajad sérülhet.

Használat:

Vidd fel átsamponozott, törölközőszáraz hajra. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd le. Használd a maszkot minden harmadik hajmosás után.

Ha hajmaszkot választasz, ne használj kondicionálót, a maszk helyettesíti azt.

Közepes hosszúságú hajra használj 2-4 pumpányi maszkot!

A termékcsaládról:

Hajápolás könnyedén a láthatóan dúsabb hajért. A Volume Boost-Blend™ könnyed formulával ápolja a hajat, miközben dúsabb hatást eredményez. A könnyed formula egyszerű kezelhetőséget és fényt biztosít anélkül, hogy elnehezítené a vékonyszálú hajat. A Spring Force polimerek körülveszik a hajszálakat, stabilizálják őket, és segítenek a lehető legdúsabb hatást elérni szárítás közben. A pamut lágy, ugyanakkor stabil rostszál, ami megadja a vékonyszálú hajnak a dús hatást.

7.490 Ft


Cikkszám: 23591

 

db