pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Blonde Recharge Cool kondícionáló 200ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Invigo /Wella Professionel Blonde Recharge

Wella Professionals Blonde Recharge Cool kondícionáló 200ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Invigo Blonde Recharge Cool Blond Színfrissítő Kondicionáló Hamvas Szőke Hajra

A Wella Professionals Invigo Blonde Recharge kondicionálója megőrzi a multitonalitást a hamvas szőke árnyalatokban, és intenzíven táplálja a hajat.

  • Megakadályozza a nemkívánt sárga tónus kialakulását
  • A természetes / festett / szőkített haj ragyogóbbá válik
  • Intenzív hidratálás
  • Könnyen fésülhető haj, védelem a mechanikai sérülések ellen
  • A töredezett végek simítása

TIPP: Ez a kondicionáló megakadályozza a sárgulást, illetve a kék és lila tónusú pigmentációt is.

Az Invigo Blonde Recharge Cool Blond kondicionáló gyakrabban használható, de mégis azt javasoljuk, hogy a rendszeres hajápolás során kombináld egy másik, szőkített hajra kifejlesztett kondicionálóval, például a Fusion vagy a Color Motion +termékkel.

Amennyiben ezt a kondicionálót használod, ne használd egyszerre az Invigo Blonde Recharge Cool Blond sampont. A kapott eredmény túl intenzív lesz!

Válassz kondicionálót, ha hajad száraz vagy töredezett, ugyanis az ilyen típusú haj nagyon könnyen túltelítődik színpigmentekkel. Az Invigo Blonde Recharge Cool Blond sampon gyakori használata kifehérítheti a hajvégeket.

Használat:

Vidd fel átsamponozott, törölközőszáraz hajra. Hagyd hatni 1-3 percig, majd alaposan öblítsd le. Ügyelj arra, hogy alaposan öblítsd ki a hajból! A kondicionáló maradványai befoghatják a ruhákat, törölközőket, párnahuzatokat.

FIGYELEM: Ha törölközővel szárítod a hajadat, válassz fekete vagy a kondicionáló színével megegyező színű törölközőt. A színpigmentek befoghatják a törölközőt. Ha este mosod meg a hajad, tégy egy törölközőt / párnavédőt a párnahuzatra, hajad éjszaka elszínezheti a párnahuzatokat.

A termékcsaládról:

Megakadályozza a nem kívánatos sárga tónusok kialakulását. A ragyogó szőke szín megőrzésére. Frissíti és megőrzi ragyogását, élénkségét a természetes, színezett vagy szőkített szőke hajnak. Színpigmentekkel. A nőszirom, szantálfa és vanília finom illatával.

3.990 Ft


Cikkszám: 23565

 

db