pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Invigo Aqua Pure Sampon 250ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Invigo /Wella Professionals Balance

Wella Professionals Invigo Aqua Pure Sampon 250ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Invigo Balance Aqua Pure Tisztító Sampon

A Wella Professionals Invigo Balance mélytisztító sampon a szennyeződésektől és termékmaradványoktól mentes, friss hajért. Speciális összetétel, amely megfelel a fejbőr és a haj igényeinek.

  • A fejbőr intenzív és mély tisztítása
  • Ideális erősen zsíros fejbőrre
  • Kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz
  • Lótusz kivonattal frissíti a fejbőrt

Tippek az erősen zsíros fejbőr ápolására:

A zsíros fejbőr esetén gyakori a vékonyszálú, lelapuló haj. Ezt megfelelő ápolással és kezeléssel megelőzheted:

  • Fontos, hogy mosás után mindig alaposan szárítsd meg a hajad törölközővel, majd ezután szárítsd meg hajszárítóval. A fejbőrt teljesen meg kell szárítani, nem szabad, hogy a nedves haj súlya alatt maradjon. A fejbőr, mely meleget bocsát ki, illetve a nedves hajszálak ideális környezetet képeznek a baktériumok kialakulásához. Ezek a baktériumok felelősek a korpásodásért, illetve a faggyútermelés fokozott növekedéséért.
  • Hajszárítás előtt használj hajformázó terméket. A vékonyszálú hajra a legideálisabb termékek a spray-k, mint például a Perfect Setting vagy a Body Crafter. Mint más EIMI termékek, ezek is védik a hajat a hővel szemben, így nem kell amiatt aggódnod, hogy hajszárítás közben kiszárítanád a hajadat.
  • Ne szárítsd a hajadat előrehajolva. Szárítsd a hajadat egy lapos vagy egy körkefe segítségével. Ha a hajadat előrehajolva szárítod, akkor a hajban csomók keletkezhetnek, a hajad sérülhet.

Használat:

Vidd fel nedves hajra, habosítsd fel, majd alaposan öblítsd le. Ez egy professzionális fodrászati termék, amely mind a hajat és a fejbőrt is tisztítja.

Festési szolgáltatást követően a hajat csak egyszer mosd meg, minden más esetben kétszer samponozz.

A termékcsaládról:

Friss és tiszta haj. Gondoskodj hajad és bőröd egyedi igényeiről. Ápoló és frissítő összetevőkkel gazdagítva, amelyek hatékony nyugtató és revitalizáló összetevőket tartalmaznak.

2.790 Ft


Cikkszám: 23561

 

db