pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Schwarzkopf L-ICE- IRISE hajfesték 60ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Blond Me hajfesték, előhívó, szőkítő /Schwarzkopf Blondme Hajfesték

Schwarzkopf L-ICE- IRISE hajfesték 60ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Magas teljesítményű világosító árnyalatok az 5 szintig terjedő világosításért és árnyalásért.Világosítás, árnyalás és/vagy semlegesítés egy egyszerű lépésben. Alkalmazható természetes 6-os és világosabb hajalapon, legfeljebb 30% ősz haj arány esetén.

A BLONDME az első hajkötés erősítő színváltoztató és hajápoló márka kifejezetten szőkék számára. Biztonságosan elérhető szőke színeredményeket nyújt és átfogóan ismeri a szőkék összes egyedi igényét, legyen szó akár egy személyre szabott hajszínről vagy a tökéletes szőke hajszín eléréséről és megtartásáról.

Főbb előnyök

  • Magas teljesítményű, 5 színmélységig terjedő világosítás egy lépésben
  • Védi a hajszerkezetet a világosítás során, a minimalizált töredezésért
  • Világosítás, árnyalás és/vagy semlegesítés egy egyszerű lépésben
  • KÖTÉSERŐSÍTŐ HAJSZÍNVÁLTOZTATÁS - Integrált Kötéserősítő Technológia a színváltoztató termékben - Összekapcsolja a hajrostokat az erős szerkezeti kötésekért - Minimalizálja a haj töredezését

Technológia

HAJKÖTÉS ERŐSÍTŐ TECHNOLÓGIA A Bond Enforcing Technológia hatékony összetevője, a borostyánkősav minden magas teljesítményű BLONDME hajszínváltoztató formulában megtalálható. Szőke színváltoztatás során a hajszálak belső kötései nagyrészt felbomlanak, ezért a hajszerkezet sérül és a haj töredezéssel szembeni ellenállása csökken. Az új Bond Enforcing Technológiát azért fejlesztettük, hogy védelmet biztosítson a hajszerkezet számára. Az oxidációs folyamat alatt a magasan koncentrált borostyánkősav mélyen a hajszerkezetbe hatolva védőréteget képez a belső kötések körül. Ezáltal a legtöbb kötés sértetlenül átvészeli a szőkítést, míg a hajszerkezet erősebb és rugalmasabb lesz.

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Ammonium Hydroxide,Ammonium Sulfate,Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale),Ceteareth-20,Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer,Succinic Acid,Steareth-100,Potassium Hydroxide,Glyceryl Stearate,Parfum (Fragrance),Arginine,Lysine HCl,Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil,N,N-Bis(2-Hydroxyethyl)-p-Phenylenediamine Sulfate,Etidronic Acid,Sodium Sulfite,Butyloctanol,Polysorbate 20,Ascorbic Acid,Resorcinol,Hydrolyzed Keratin,Toluene-2,5-Diamine Sulfate,Geraniol,4-Amino-2-Hydroxytoluene,Hydrolyzed Silk,5-Amino-6-Chloro-o-Cresol,Citric Acid,CI 77007 (Ultramarines)

2.800 Ft


Cikkszám: 23347

 

db