pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Elements nyugtató szérum 100ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Professionals Elements Renewing

Wella Professionals Elements nyugtató szérum 100ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Elements Calming Serum - Nyugtató szérum

A Wella Professionals Elements termékvonal nyugtató széruma segít helyreállítani az egyensúlyt még a nagyon száraz és érzékeny fejbőrön is. A készítmény növényi glicerinnel dúsított, így enyhíti a viszketést vagy a száraz pikkelyek érzését a fejbőrön. A vegán összetétel és az ökológiailag előállított csomagolás hozzájárul a fenntarthatósághoz.

  • 98%-ban természetes összetétel
  • Szulfát-, parabén- és szilikonmentes
  • Állati alapanyag nélkül – vegán összetételű termék
  • Alkalmas nagyon száraz és érzékeny fejbőrre
  • Bőrgyógyászatilag tesztelt

Használat:

Vidd fel nedves, törölközőszáraz fejbőrre. Az applikátor fej segítségével vigyél fel 3-5 pumpát. Gyengéden masszírozd be ujjbegyeiddel a fejbőrbe. Ezután szárítsd meg a hajat és szükség szerint formázd.

A csomagolásról:

A műanyag applikátor nem teljesen fehér, miért? Mert minden szérumflakon 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült. A papír csomagolás FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartonból készül. Szintén teljesen újrahasznosított.

A sorozatról:

A Wella Professionals Elements természetes hajápoló rendszerünk, amely tiszteletben tartja a környezet ökológiai megközelítését. A kompozíció 99%-ban természetes összetevőkből áll, és minden egyes termék állati eredetű alapanyagoktól mentes. Fejbőrre összpontosító vonal, amely hidratálja és megnyugtatja azt.

7.490 Ft


Cikkszám: 15192

 

db