pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Wella Professionals Oil reflections fényfokozó kondicionáló 200ml

Főoldal/Webáruház /Wella Professionals /Wella Professionals Oil Reflections

Wella Professionals Oil reflections fényfokozó kondicionáló 200ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Wella Professionals Oil Reflections Luminous Instant Fényfokozó Kondicionáló

A Wella Professionals Oil Reflections termékvonal fényfokozó kondicionálója biztosítja a haj könnyen fésülhetőségét és a szükséges tápanyagokat. A nedvességet a haj belsejébe zárva ragyogóvá és simává varázsolja.

  • Az Oil Reflections termékcsalád ideális natúr, festetlen vagy festett hajra is
  • A haj puha és sima
  • A nedvességet a hajba zárja
  • Könnyen fésülhető haj, védelem a haj mechanikai sérülései ellen
  • Intenzív ragyogás és a hajszálak simítása
  • Az ideális eredmény eléréséért használd az Oil Reflections samponnal és maszkkal kombinálva.

Az Oil Reflections termékvonal ideális festetlen, natúr hajra. Ezek a hajszálak egészségesek, tele vannak erővel, de gyakran hiányzik belőlük a fényesség és a puhaság. Hasonlóképpen a haj természetes árnyalatokkal is festhető (például az őszhajszálak elfedésére). Az Oil Reflections termékvonal kulcsa az Oleology Program Technológia, amely megvédi a haj felszínét, a haj sima és fényes marad. Ez az egyetlen termékcsalád, amelyik hajolajokat is tartalmaz portfóliójában. Ezek önmagukban is alkalmas kiegészítők szinte minden más Wella Professionals termékvonalhoz.

Használat:

Vidd fel átsamponozott, törölközőszáraz hajra. Hagyd hatni 30 másodpercig, majd alaposan öblítsd le. Ideális eredmény eléréséért kombináld az Oil Reflections termékvonal samponjával és maszkjával.

A termékvonalról:

Akár háromszor simább haj és azonnali ragyogás az Oil Reflections-szel. Az első termékvonalunk tele csodálatosan tápláló olajokkal, az akár háromszor simább hajért, azonnali ragyogással. Kamélia olajjal és fehér tea kivonattal. Illatfelfő, amely elrepít a mesés Kelet világába. Tökéletes, festett és natúr hajra is.

4.490 Ft


Cikkszám: 14932

 

db