pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

AKCIÓ! Schwarzkopf Essensity hajfesték 10-19 60ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Essensity Termékcsalád /Schwarzkopf Essensity Hajfesték

AKCIÓ! Schwarzkopf Essensity hajfesték 10-19 60ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

Az ESSENSITY Világosító Árnyalatok 10-19 Ultra Blonde Ash Violet ammóniamentes krémhajfesték 4 színmélységig terjedő világosítást biztosít. A fitolipid technológia növényi eredetű olajat és organikus szőlőmagolajat tartalmaz, melynek lipidjei az egészséges hajban is megtalálhatóak és jobb színeredményt nyújtanak. Ammóniamentes formulájú.

ESSENSITY - fedezd fel első ammóniamentes, olajtartalmú krémhajfestékünket fitolipid technológiával.

Főbb előnyök

  • Hamu-Violett színirány
  • Ammóniamentes, tartós krémhajfesték
  • Multitónusú, természetes hatású színeredmények
  • 50%-ig terjedő ősz haj fedés 100%-ig terjedő ősz haj fedés 2:1 arányban Natúr árnyalatokkal keverve (2 rész Divat árnyalat + 1 rész ugyanolyan színmélységű Natúr árnyalat)

Technológia

A fitolipid technológia növényi eredetű olajat és organikus szőlőmagolajat tartalmaz, melynek lipidjei az egészséges hajban is megtalálhatóak és jobb színeredményt nyújtanak.

Használat módja

6-os vagy világosabb hajalapon használható. Keverjük össze a hajfestéket 1:2 arányban 11.5%-os ESSENSITY Olaj-Színelőhívó emulzióval. Nem megmosott hajra vigyük fel. Kizárólag száraz hajra vigyük fel a keveréket. Védőkesztyű viselése kötelező! Hatóidő: 30 - 45 perc MEGJEGYZÉS: Hatóidő ellenálló hajtípusokon: 45 perc A hatóidő leteltével vigyünk fel egy kevés meleg vizet a hajra, gyengéden emulgeáljuk, majd meleg vízzel alaposan öblítsük le a hajfestéket, míg tiszta nem lesz az öblítővíz. Mossuk meg a hajat, majd ápoljuk BC pH 4.5 Color Freeze balzsammal. Kérjük további információért, többek között a hatóidőért, olvasd el a használati utasítást.

Figyelmeztetés

BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK: Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt vendége haján, ha: -arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, -hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, -ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Szempilla- és szemöldökfestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Védőkesztyű viselése kötelező!

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Ethanolamine,Glyceryl Stearate,Glycerin,Octyldodecanol,Sodium Cetearyl Sulfate,Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil,Cocamidopropyl Betaine,Potassium Stearate,Sodium Chloride,Sodium Sulfite,Toluene-2,5-Diamine Sulfate,Aminomethyl Propanol,Caramel,Xanthan Gum,Ascorbic Acid,Resorcinol,4-Amino-2-Hydroxytoluene,m-Aminophenol,1,3-Bis-(2,4-Diaminophenoxy) Propane HCl

2.500 Ft


Eredeti ár: 2.990 Ft

Cikkszám: 12606

 

db