pull-icon
logo-mobile

Főmenü

Belépés Regisztráció

Igora Royal ABSOLUTES 7-70 hajfesték 60ml

Főoldal/Webáruház /Schwarzkopf /Schwarzkopf Igora Royal /Schwarzkopf Igora Royal Absolutes Hajfesték

Igora Royal ABSOLUTES 7-70 hajfesték 60ml

A kép csak illusztráció!

Termék információk

IGORA ROYAL Absolutes 7-70 Medium Blonde Copper Natural tartós krémhajfesték 100%-ig terjedő ősz haj fedéssel. A hajfesték mindenféle festési technikához használható. Intenzív divatárnyalatot, érett haj számára kiváló ősz haj fedést és akár 3 szintű világosítást biztosít. Az IGORA ROYAL Absolutes sziliaminnal és kollagénnel egy hosszú láncú, ápoló hatású polimert tartalmaz, amely megtapad a kutikula felszínén. A polimerlánc sima teteje egyenletes hajfelszínt, ezáltal optimális árnyalatot és ragyogást biztosít.

Főbb előnyök

  • Intenzív divatárnyalat
  • Tartós hajszín
  • Tincshű színeredmények
  • 100%-ig terjedő ősz haj fedés és 3 szintű világosítás

Technológia

Az IGORA ROYAL Absolutes sziliaminnal és kollagénnel hosszú láncú polimereket tartalmaz, melyek hozzátapadnak a kutikula felszínéhez. A polimer sima felső rétegének köszönhetően a haj felszíne is egyenletessé válik, optimális árnyalatot és fényt kölcsönözve a hajnak.

Használat módja

Keverjük össze 1:1 arányban az IGORA ROYAL Olaj-színelőhívó emulzióval (3%, 6%, 9%). A kontúrvonalra vigyünk fel Schwarzkopf Professional Skin Protect bőrvédő krémet és viseljünk védőkesztyűt. Hatóidő: 30-45 perc Emulgeáljuk és alaposan öblítsük ki. Mossuk meg a hajat BC ph 4.5 Color Freeze-zel és stabilizáljuk Schwarzkopf Professional Hair Sealerrel. Az extra ápolásért és kötéserősítésért használjunk Fibre Clinixet. Kérjük, további információért olvassa el a használati utasítást.

Figyelmeztetés

Tartós krémhajfesték BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Kizárólag szakipari használatra. A hajfestékek/hajszínezők súlyos allergiás reakciót válthatnak ki. Kérjük, olvassa el és kövesse az utasításokat! A termék használata 16 éves kor alatt nem ajánlott. Az ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás növelheti az allergia kialakulásának veszélyét. Ne használjon hajfestéket/hajszínezőt vendége haján, ha: -arcán kiütés van, vagy fejbőre érzékeny, irritált és sérült, -hajfestés után korábban bármilyen reakciót észlelt, -ideiglenes ’fekete henna’ tetoválás után korábban bármilyen reakciót észlelt. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne kerüljön. Szembe kerülése esetén a szemet azonnal öblítsük ki. Szempilla és szemöldökfestésre nem használható. Használat után a hajat alaposan öblítsük le. Védőkesztyű viselése kötelező!

Összetevők

Aqua (Water, Eau),Cetearyl Alcohol,Propylene Glycol,Ammonium Hydroxide,Paraffinum Liquidum (Mineral Oil, Huile Minérale),Ceteareth-20,Bis-Diisopropanolamino-PG-Propyl Dimethicone/Bis-Isobutyl PEG-14 Copolymer,Toluene-2,5-Diamine Sulfate,Steareth-100,4-Amino-m-Cresol,Ethanolamine,Glyceryl Stearate,Tetrasodium EDTA,2-Amino-3-Hydroxypyridine,Parfum (Fragrance),2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol,Sodium Sulfite,2-Methylresorcinol,m-Aminophenol,Resorcinol,4-Amino-2-Hydroxytoluene,Glycerin,Butyloctanol,Polysorbate 20,Linalool,HC Yellow No. 2,Hydrolyzed Collagen,Lactic Acid,Sodium Benzoate,Biotin,Moringa Oleifera Seed Extract (Moringa Pterygosperma Seed Extract),Chlorphenesin,Benzoic Acid,Sorbic Acid,Citric Acid,Methylparaben,Ethylparaben,Benzyl Alcohol

2.300 Ft


Cikkszám: 12453

 

db