Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Pro Labor Eldobható beterítőkendő 30Db Fehér G001DBI
990 Ft
Menny.:db

Pro Labor Eldobható beterítőkendő 30Db Fehér G001DBI

990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.050 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Leírás

Onesize 

Funkcionalitás és tartósság Ennek a köpenynek a használata korlátlan - mind a lakásfelújítások, mind a kertészkedés során, valamint szabadtéri rendezvényeken és fesztiválokon egyaránt jól használható. Különböző típusú workshopokon és biztonsággal vagy oktatással kapcsolatos rendezvények szervezésekor is használják. Ideális megoldás az ipari vagy szolgáltató iparágakban dolgozók számára.

A köpeny kiváló minőségű eldobható anyagból készült, és további előnye, hogy az újra hasznosítási folyamat során biztonságosan visszanyerhető használat után.

Ennek köszönhetően óvja a természeti környezetet és csökkenti a keletkező műanyaghulladék mennyiségét. Egy szett 30 darabot tartalmaz 

A G001DR ELdobható ÚJRAHASZNOSÍTÁSI KÖRNYEZET védelmet nyújt különféle külső tényezők ellen. Vágott és rugalmas mandzsettáinak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a testhez, elzárja a porszemcséket és a nedvességet. Szakadásálló és vízálló, így ideális megoldás a kivételes tisztaságot igénylő vagy a változó időjárási viszonyoknak kitett munkákhoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.