Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
L'oréal Professionel Serie Expert Metal Detox Pre-Shampoo Treatment 250 Ml
7.990 Ft
Menny.:db

L'oréal Professionel Serie Expert Metal Detox Pre-Shampoo Treatment 250 Ml

7.990 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.050 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Leírás

L'oréal Professionel Serie Expert Metal Detox Pre-Shampoo Treatment 250 Ml


   

A porozitás elleni technológia még azelőtt kezeli a hajat mielőtt a víznek leginkább ki lenne téve: a hajmosás előtt. 2% koncentrált Glicofiller hatóanyaggal gazdagított, amely egyszerre fejti ki hatását a hajfelszínen és a hajkéregben, meggátolva a fémrészecskéket tartalmazó víz túlzott mértékű felvételét:

– A hajfelszínen: védőpajzsot képez a hajrostok körül és 1 perc alatt képes akár 1 millió mikroszkopikus repedést feltölteni a hajban.

– A hajrost belsejében: a haj belső szerkezetébe hatolva segít feltölteni a hajszálakat egészen a hajkéregig.

Ez az új mosás előtti ápoló a teljes fémrészecske-eltávolító kezelést biztosító Metal Detox termékcsalád tagja, amely segít véget vetni a haj töredezettségének és a festett szín elváltozásának!

Használata: A mosás előtti ápolót az optimális eredmények elérése érdekében rétegezett termékfelvitellel használja a Metal Detox sampon előtt. Ossza két részre a nedves hajat. A haj hosszától függően vigyen fel 2-4 pumpanyomásnyi terméket mindkét részre. Dolgozza be 1-2 percen át a hajhosszba és a hajvégekbe, amíg a termék könnyű habot nem képez. Fésülje át a hajat, a terméket ne öblítse le.

Ezután rétegezze rá a Metal Detox sampont, majd öblítse le a hajat, és folytassa a kezelést az ápolási rutin további lépéseivel. ​

Összetevők/Ingredients: AQUA / WATER / EAU - LAURETH-5 CARBOXYLZUUR - AMINOPROPYLTRIETHOXYSILAAN - COCAMIDOPROPYL BETAÏNE - NATRIUMCHLORIDE - PEG-150 DISTEARAAT - FENOXYETHANOL - PEG-40 GEHYDROGENEERDE RICINUSOLIE - POLYQUATERNIUM-[67 - ACIDE LACTIQUE - LAURETH-4 - HYDROXYDE DE SODIUM - CAPRYLGLYCOL - LIMONEEN - HEXYLCINNAMAL - LINALOOL - CITRAL - GER POLYQUATERNIUM-[67 - ACIDE LACTIQUE - LAURETH-4 - NATRIUMHYDROXYDE - CAPRYLYL GLYCOL - LIMONEEN - HEXYLCINNAMAL - LINALOOL - CITRAL - GERANIOL - POLYQUATERNIUM-7 - NATRIUMBENZOAAT - PARFUM / GEURSTOF

250ml


Cikkszám: 3474637199708

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.