Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek
Kevin Murphy Color.Me Utimate Lightener Refill 450g
15.900 Ft
Menny.:db

Kevin Murphy Color.Me Utimate Lightener Refill 450g

15.900 Ft
Menny.:db
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.050 Ft
Várható szállítás: 2024. szeptember 18.

Leírás

 Akár 9 szintű világosítást és tapadási védelmet kínál a tiszta szőke eredmény érdekében, miközben megőrzi a haj épségét.

Az Ultimate Lightener természetes eredetű összetevőket – cukorszármazékokat, hidrolizált rizsproteint és fekete köménymagolajat – tartalmaz, hogy tápláló erőt és fényt adjon a hajnak

CUKOR SZÁRMAZÉKOK:

A Sugar Derivatives védi a hajat a világosítási folyamat során, és természetes támogatást nyújt a világosítás után is erős, egészséges haj létrehozására.

HIDROLIZÁLT RIZSPROTEIN:

Aminosavakban gazdag, ez az összetevő erőt és volument ad, teltebb és rugalmasabb hajat eredményez, ami kulcsfontosságú az egészséges haj utóvilágosításához.

FEKETE KÖMÉNYMAG OLAJ:

A fejbőr megnyugtatásában a játékot megváltoztató feketeköménymag olaj kihagyhatatlan ragyogást kölcsönöz azáltal, hogy segíti a kutikula simítását, így visszaveri a fényt és ragyogást kölcsönöz.

AZ ULTIMATE.LIGHTENER HASZNÁLATA :

A nagyvonalú emelés képessége megnövelt kötésvédelemmel zökkenőmentes eredményeket tesz lehetővé a szezon legújabb hajszín trendjeihez

Használata:

Egy nem fémes edényben keverje össze 1:2 arányban az ULTIMATE.LIGHTENER-t a KRÉM.ACTIVATOR-ral 10 VOL-ban. (3%), 20 VOL. (6%), 30 VOL. (9%), vagy 40 VOL. (12%).
Hatóidő: 45-90 perc.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.